Snak

Mere indhold efter annoncen
Det kunne have været en kamp om 3. pladsen, hvis vi havde præsteret i dag. Gab, mand. Den er tung.
Ja. Den gjorde ondt i aften.

God påske!
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
"City har med aftens resultat sandsynligvis ikke et mesterskab at spille om imod jer, det er da altid noget."

Say what???
KROENKE RAUS!
City har da i den grad stadig et mesterskab at spille for. Hvis de vinder deres sidste "udsatte" kampe er de trods alt kun 3 point fra 1.pladsen med en bedre målscore.
Jeg er så bitter, at jeg føler mig som en skide syvårig dreng, der ikke må få flere CL-kort af sine idiotiske forældre, som intet, intet, intet forstår.
Jeg kan ikke engang klandre dommeren.
Fordi jeg ikke kan sove er her karaktererne til Evertons spillere. Old School-skala:
Howard: 8 - sagesløs
Coleman: 5 - 25 pct af indsatsen mod Gunners
Stones: 7- god i opspillet, tøvende i indgrebene
Distin: 6 - usikker
Baines: 7 - hvorfor drønede han rundt på midten det sidste kvarter?
Barry: 7 - savnede sin sidemand
Barkley: 8 - prøvede og prøvede og prøvede
Mirallas: 8 - vil noget, men helst for sig selv
McGeady: 5 - smed alt væk
Dølle: 03 - står der i aftalen med Barca, at han ikke må aflevere?
Lukaku: 03 - gad ikke på en onsdag
Tim Howard har forlænget sin kontrakt med 2 år, så den nu løber til 2018. Til den tid vil Howard være 39.
KENWRIGHT and MOSHIRI OUT, VAR OUT
Hmm, Moyes tilbage i morgen med Man Utd. Efter Martinez tabte kampen for os sidst, så har det faktisk sat en slags tvivl. Ikke tvivl om, hvem der starter, at i morgen spiller Barry og McCarthy 100% på midtbanen, så vi ikke knækker over i 2. Men om det var et slags drejepunkt, en slags punktering af os?

I sidste 10 kampe er vi 4-2-4 mod Man Utd. Men vi har spillet både den 12-04 og 16-04, hvor Man Utd sidste kamp var den 09-04! Og hvor Rooney har udtalt at det irritere at det så lang tid siden, da deres sidste kamp var CL-nederlaget i Bayern, at de ikke har haft mulighed for at revanchere det. Ergo er det et frisk og sulten hold, og læg dertil at de har hentet flest points af alle på udebane i PL.

Så pludselig, et nederlag, hvor vi har ligget så godt til 4-pladsen - selvom sejren over Arsenal, at både Evertonians og Arsenal-fans stadig mente Arsenal var klare favoritter til 4-pladsen, så kan det at gå hen og holde 5-pladsen blive en hård kamp. Også med tanke på, at Man City snart gæster os også.

Og ser man udfra odds, vi giver ca. 2,50, Man Utd tæt på de 3. Jeg tror det passer Man Utd glimerende at komme til Goodison som en slags underdog. Og Man Utd har alt grund til at være godt forbedret, vi vandt 1-0 på deres bane, så vi vil ikke blive undervurderet.

Håber dog mine tvivl bliver gjort til skamme.

Et bud på start 11, og det udfra sidste kamp, hvor jeg tror Martinez så netop går lidt modsat og spiller mere konservativt. "Lært af skade" om man vil. Muligt er også Barkley center og Osman kant. Jeg er ret overbevidst om at Deulofeu ikke starter inde.

Jeg så dog gerne Barkey for Osman og Deulofeu for Naismith.

Howard,
Coleman, Stones, Distin, Baines
McCarthy, Barry
Miralles, Osman (Barkley), Naismith (Osman)
Lukaku
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Ang. Howard så synes jeg det er et super stærkt signal at sende. Hvorfor skulle han ikke også være god som 39-årig? Det man også kunne mistænkte dem fo, det er at beholde ham i klubben som en slags leder, for når han skal estattes, så den nye keeper har en slags læremester om man vil.

Jeg har det virkelig også svært med dagens kamp. Puha, det kan blive enten fugl eller fisk. Jeg tror dog ikke på at det var en decideret punktering mod Sunderland - Martinez undervurderede blot den balance som McCarthy skaber på holdet, og den fejltagelse begår han ikke igen.

Ang. startopstilingen så må det også være de 3 offensive midtbanefolk der er usikre. Jeg føler mig dog overbevist om, at Mirallas starter på venstrekanten. Så er spørgsmålet om det er Naismith eller Barkley på midten - personligttror jeg på Barkley, og så kan Naismith være en slags impactspiller, som han har været aldeles fremragende til i denne sæson. På højrekanten spiller han nok Osman, da det ville være en tand for offensivt med både Mirallas og Døllen. Døllen må også betragtes som en angreb fra bænken, som Martinez kan sætte ind i midten af 2. halvleg.
tror at de 3 offensive midtbaner, fra højre mod venstre bliver: Mirallas, Barkley og Osman. Osman er mest effektiv i venstre side, hvor han kan trække ind i banen, og skabe plads til Baines.

Deulofeu og Naismith som impact subs.
KENWRIGHT and MOSHIRI OUT, VAR OUT
Barry spille muligvis sin sidste hjemmekamp for Everton. Han må i hvert fald ikke spille mod City, og om han er der i næste sæson er endnu ikke afgjort.
KENWRIGHT and MOSHIRI OUT, VAR OUT
annonce