Snak

Mere indhold efter annoncen
Kraftige rygter om at Lukaku har underskrevet en 5 årig aftale med Everton. priserne der nævnes er £ 25 og £ 28 mill. Begge kunne egentlig godt være sande, hvis de £ 3 mill er præstationsafhængige. Der nævnes en ugeløn på £ 75000, hvilket vil gøre ham til den højest betalte sammen med Baines.
KENWRIGHT and MOSHIRI OUT, VAR OUT
Tillykke med Lukaku. En dyr mand og imø. stadig ret usleben, men Martinez er nok den rette til at få det maksimale ud af Lukaku.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Imponerende transfer af Everton. De mener det åbentbart alvorligt når de siger at top 4 er målet i næste sæson, og med det hold de har er det da absolut heller ikke urealistisk at have sådanne forventninger.
Det er en del penge at bruge - men med de ekstra 35M i Sky-penge kan det nok forsvares.

Er dog noget forundret (på den gode made) over at Både Barry og Lukaku er på kontrakter, med tanke på at de kunne tage andre steder hen for flere penge.

Det er dog stadig et skrøbeligt angreb....
-- COYB --
moderator
Ja tillykke til Jer blå. Jeg er ret overbevist om at Lukaku er en sikker investering, og er noget forbavset over, der ikke er andre klubber der har meldt sig på banen.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Tak. Er i øvrigt så heldig at må kalde Carra-23 for naiv, skulle vi hente Lukaku. :)
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Det er en del penge at bruge - men med de ekstra 35M i Sky-penge kan det nok forsvares.

Er dog noget forundret (på den gode made) over at Både Barry og Lukaku er på kontrakter, med tanke på at de kunne tage andre steder hen for flere penge.

Det er dog stadig et skrøbeligt angreb....Prisen skulle ifølge den normalt troværdige kilde the guardian ligge på 22-25 mill £ altså mellem 205-235 mill kr hvilket er rigtig mange penge. Men alligevel er det måske nok en rimelig pris for et 21 årigt kæmpetalent, der helt sikkert kommer til at udvikle sig hurtigere med fast spilletid i Everton fremfor en tilværelse som bænkevarmer i Chelsea.

Normalt spiller Everton kun med 1 angriber så reserverne for Lukaku ville være Naismith , Arouna Kone og den engelske U19 angriber Hallam Hope . Mirallas har også med stor succes spillet angriber i Olympiakos med 34 mål i 52 til følge. Desuden meldes Everton på jagt efter yderligere offensive forstærkninger udover Lukaku. Så helt så skrøbelige er de nu ikke i angrebet.


Det ser spændende ud for Everton og de øvrige tophold gør nok klogt i at tage deres top 4 ambitioner seriøst. Der bliver et drabeligt slag mellem 5 hold (utd, Arsenal, Liverpool , Everton og Tottenham) om 3-4 pladsen i den kommende sæson. Chelsea er min favorit til titlen med Man City som runner up.
I får ham jo så evt. også udelukkende pga. et horribelt VM.

Men når man ser på denne sommers vanvittigt opskruede prisniveau, så er han bestemt satset værd.
I får ham jo så evt. også udelukkende pga. et horribelt VM.


Lukaku har de seneste to sæsoner i Prl vist alle og enhver at han er en absolut topangriber , så et halvskuffende VM for hans vedkommende har nok ikke ændret potentielle køberes interesse i Lukaku.

Men efter min mening har transfersummerne generelt nået et grotesk niveau og i disse tider bliver selv middelmådige spillere solgt for 3 cifrede beløb. Alt imen billetpriserne og priserne på de nye spillertrøjer efterhånden har nået et leje hvor mange almindelige lønmodtagere må give fortabt.
moderator
"I får ham jo så evt. også udelukkende pga. et horribelt VM. "

Næppe. Chelsea havde købt Costa uanset om Lukaku havde leveret, og Lukaku havde tidligere givet udtryk for at han ville være førstevalg. Et sløjt VM ændrer ikke på alverden.
https://kortlink.dk/sudv
annonce