Snak

Mere indhold efter annoncen
Hallam Hope udlånt til Sheff Wed indtil nytår. Taget i betragtning at han i sidste sæson var udlånt til klubber i League 2, er jeg spændt på at se om han overhovedet får spilletid i Championship.

Shane Duffy skulle være solgt til Blackburn for £ 1,5 mill.
KENWRIGHT and MOSHIRI OUT, VAR OUT
Er Shane Duffy ikke en ung irsk midterforsvarsspiller, der ikke kom på førsteholdet i Everton?
Brøndby IF Everton FC
Han spillede sidst vi var i EL. Dengang var han helt ung. Synes egentlig, at prisen er lav, men okay, han er så vidt jeg husker ikke den fødte boldspiller, mere den klassiske klippe, sådan lidt Brede Hangeland på Guinness.
"Hangeland på Guinness"? Hehe.

Ja, så må Blackburn godt købe ham.

Men er han ikke en akademi-spiller? Synes stadig Everton skal hente en rutineret central forsvarer, der er bedre som back up end Alcaraz.
Brøndby IF Everton FC
Iøvrigt lidt fristende at starte bilen d. 27. nov. og køre mod Wolfsburg. Spørgsmålet er hvordan man sikrer billetter på udebane afsnittet :-)
Merseyside rules
Her har du officielt info om kampen fra Wolfsburgs officielle side.

https://tickets.vfl-wolf…l10m65bhlh5

Det er hvad de skriver i dag.
Brøndby IF Everton FC
Interessant kamp i aften. Sidste sæson blev det lidt startskuddet på sæsonen efter start med 3 uafgjort. I aften står vi endnu engang i den situation, at være begyndt med et par uagjorte kampe.

I sidste 10 kampe, er vores rekord ca. 50/50 vs Chelsea, og sidste sæson blev kampene vundet 1-0 af hjemmeholdet.

Det jeg finder positivt, det er at dem som er mesterskabsfavoritter hos de fleste. Og alligevel så det sådan, at uafgjort stiller vi os ikke tilfredse med.

Jeg mener det er muligt at starte sæsonen her, som sidste år. Og mener vores bundniveau er så sålidt og så hjemme, at vi burde få points. I hvert fald er det vigtigst, at vi ser udvikling i spillet, at vi tør at spille som mod Arsenal i første halveleg. At det er offensivt, direkte, aggressivt.

Nogle mener man burde have 6 pts nu. Men "svigt" i sidste 10 mins har kostet 4 pts. Det 3 runde, den her afgøre som sådan ikke noget, men det ville være rart at gøre arbejdede færdigt.

En som kan gøre ondt på os, er ham som 16-årig var med for Arsenal til at vinde 4-1 på Goodison Park, Fabregas. Hans stikninger og første touch kan være hvad Chelsea lidt manglede i de 2 PL kampe sidste år.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.

Tak for info Blaamand :-)
Merseyside rules
Kun 381 km fra KBH til Wolfsburg. Det er klart inden for rækkevidde ...
Udfordringen bliver helt klart at få billetter. Godt nok er der "kun" 120.000 indbyggere i Wolfsburg og en del af disse er nok ikke til fodbold, men der er også kun 26.000 siddepladser på stadion.
Merseyside rules
annonce