Snak

Mere indhold efter annoncen
Yobo for f….. da

Jeg ser først din besked nu med hensyn til en trøje. Det er jeg hamrende ked af, for selvfølgelig kunne jeg have set om der var en i den rigtige størrelse.

Det må du virkelig undskylde……….
Merseyside rules
Hej Everton fans. Håber i kan hjælpe mig med et start 11´er spørgsmål. Ved i om Eto´o eller naismith starter inde i morgen?
Sur og træt gammel mand!
Nej, det ved vi desværre ikke.

Eto´o måske mere sandsynligt end Naismith
Everton = Evigt liv eller pengene tilbage
Jeg kan med 100% sikkerhed godt afvise, at Naismith starter inde, og er heller ikke sikker på at han overhovedet er på bænken. Det samme kan også siges med McCarthy.
Ang. Eto´o, så tror og håber jeg ikke på, at han starter inde. I min verden skal han være spydspids - og ikke ligge bag Lukaku - og hans rolle på holdet skal være impact-player fra bænken.

Jeg tror vi stiller op som følger:

Howard
Coleman- Jagielka - Distin - Baines
Besic - Barry/Osman
Mirallas- Barkley - Pienaar/McGeady
Lukaku
Alt ok, Danish Blue, jeg fik en rød til at æde den og fik trøjen. Julen er reddet.
VV, jeg troede, at McCarthy spillede. Det gør jeg stadig. Han har lavet utrolig savnet.
Tror i Besic starter imorgen?
LILYWHITE
McCarthy døjer stadig med lidt forstrækning, og Martinez har været ude og sige, at han denne gang passer godt på ham, fordi den er sprunget op et par gange i denne sæson. Tror frøst man spiller ham til man er 100% sikker, og ikk 90% som har været tilfældene de andre gange.

Ang. McCarthys betydning for holdet, så er jeg helt på linie med dig Yobo. Uden ham virker vi ikke balanceret, og Besic er desværre ikke lige så god til at bryde spillet som McCarthy er. Barry har bare at steppe op imorgen, og ikke spille som en sæk kartofler som han har gjort de sidste par gange. Han skal løfte midtbanen, nu McCarthy er ude - det skal Besic ikke.
Ja, det føler jeg ganske overbevist om :)
Barry er i karantæne i morgen. Er ret sikker på man gør alt for at McCarthy spiller.

Tror at Naismith er at finde på bænken.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Bum, point taken Toffees. Man kunne dog stadigvæk godt tro, at Martinez vælger at spille Osman nede ved siden af Besic, og håbe på, at han kan spille en pragtkamp på den position som han gjorde i hans 400-kamp jubilæum imod West H.A.M.
annonce