Snak

Mere indhold efter annoncen
Har ikke rigtigt bemærket Cleverley.
-- COYB --
McAleny var utrolig anonym.

Cleverley spillede pivgodt! Det samme kan i øvrigt siges om Browning og Dowell. Sidstnævnte ser utrolig spændende ud.
Cleverley gjorde det godt, og var bedre end McCarthy, af de 2 defensive midtbanespillere. Kan fint se de 2 spille sammen, og dermed efterlade Barry på bænken.

Browning, Dowell og Pennington imponerede mig alle 3. Pennington viste så meget, at Hibbert er overflødig.

Naismith spillede en rigtig god kamp, hvis man lige ser bort fra, at han var ved at lave en ren Jesper Olsen i første halvleg.

Baines og Oviedo fik en halvleg hver, og gjorde det begge fint.

Fire forskellige spillere fik spilletid i det centrale forsvar, hvor John Stones var den ældste og mest erfarne.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Gad vide hvornår Everton henter de 2 sidste spillere, der hele tiden er blevet snakket om. kun 10 dage til sæsonstart, og specielt den manglende gardering i det centrale forsvar kan blive et problem.

En skade til Lukaku kan også gå hen og blive et kæmpe problem, da der reelt ikke er noget alternativ. Har for længst afskrevet Koné som et alternativ.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Nu er der for alvor snak om Dragovic, hviket jeg synes ville være helt kanon! 24 år og er ligesom Virgil van Dijk super god på bolden.
Jeg tror ikke Martinez har travlt, fordi Browning og Galloway har set utroligt stærke ud i pre-season. Sidstnævnte skulle også udlejes, men han er allerede god nok til at være en fast del af førsteholdstruppen.´

Ang. offensivspilleren, så er det umiddelbart intet på tapetet. Men der skal komme noget, for Peanut kan vi på ingen måde regne med længere. Han er desuden slet slet ikke god nok.
Så tror jeg desværre vi mistede Stones. Det er godt nok kun rygter, men når United og City åbenbart er gået ind i budrunden, varer det nok ikke længe før man passerer de magiske 30 mill og så tror jeg ikke Everton kan sige nej længere.

Shit, hvor jeg hader Chelsea og City. Jeg ved at deres fans vil sige at rønnebærene er sure, men jeg takker min skaber for at jeg ikke holder med en plasticclub uden sjæl og ånd, men som kun holder sig i toppen p.g.a. af umådelige kapitalindsprøjtninger fra oliarker.
Meget kan man sige om BK, men Everton er hans liv og ikke bare et stykke legetøj til at fordrive tiden med.
Once Everton has touched you, nothing will be the same (Alan Ball)
at både Manchester United, Manchester City og Chelsea er interesseret, betyder kun en ting, og det er, at prisen, hvis Stones sælges, bliver endnu højere, end hvis kun en af dem var interesseret. Forudsætningen for at de kan købe Stones, er at Everton vil sælge, og det er der ikke noget der tyder på i øjeblikket.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
@blåt blod

Jeg er som udgangspunkt enig i, at det er en fantastisk følelse at være tilhænger af en klub, der styres med brændende lidenskab og hjerte, og som sætter traditionelle engelske dyder som gentlemanship og respekt til andre klubber.

Dette kan naturligvis ikke siges om City, men jeg er efterhånden ganske overbevist om, at Abramovich har en lige så stor kærlighed til Chelsea, som BK har til Everton. Forskellen er bare, at han har en endeløs brønd af guld, hvorimod det må gå skidt i teaterbranchen i England, for BK virker bestemt ikke som nogen pengemaskine.

Man kan naturligvis diskutere, om den lidt ´kunstige´ udviklingen hos Chelsea siden 2003, men der er mange større forbrydere foran dem i køen.

Ang. Stones, så ser jeg det udelukkende kun som noget positivt, at Manchester-klubberne nu melder sig. Som Sten H pointerer, så presser det jo kun prisen op, hvis vi ender ud i en decideret budkrig. Og får vi bare i nærheden af et svimlende Sterling-beløb, så afsted med ham.

@ vincevega: Jeg tror også Abramovic elsker sin klub nu, men det rokker ikke ved kendsgerningen, at han har taget et valg at nu skulle Chelsea være hans klub.
Jeg har aldrig - og formentlig heller ikke du - nogen sinde VALGT at holde med Everton. Det er bare sket og der er intet at gøre ved det. Man er fanget.

Utroligt som en måned kan ændre ens sindstilstand. 1 juli så jeg frem til en stor sæson: Delboy og Cleverly var allerede i nettet og resten af holdet intakt. Men nu..... Stones på vej væk og hvad med McCarthy og Mirallas?

Hvis Stones, McCarthy og Mirallas smutter, skal vi igen til at købe ind på sidste dag med fare for at vi får en frygtelig start som sidste sæson og hvis de andre hold ved, at vi har omkring 50 mill til at købe for bliver priserne jo sat derefter, så vi risikerer at betale langt over, hvad der er fornuftigt.

Pienaar, Becic, McGeady, Gibson og Delboy alle ude med forstrækninger så vi fortsætter i samme stil som sidste sæson.

Til sidst min uforbeholdne undskyldning for at starte weekenden med et surt og negativt indlæg. Det må være vejrets skyld.
Once Everton has touched you, nothing will be the same (Alan Ball)
Det bliver ikke værre end i fjor. Lukaku, Barkley og Cleverly får en god sæson og Dølle bliver sjov/frustrerende at følge. Galloway tror jeg også, vi får at se. Og vi skal sige farvel til Osman.
Jeg tror, at det bliver rigtig godt. Vi bliver 7´er og når finalen i Mickey Mouse cup´en, og vi besejrer Liverpool hjemme.
annonce