Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Yobo
Ikke for at være lyseslukker, men alligevel: Onana startede i fjor 11 gange for Lille, der blev nummer 10 i Frankrig. 30-35 mio. Spurs betalte 25 for Bissouma. Er vi sikre på, at vi har gjort et kup?
Har aldrig set ham.
Skrevet af Sten_H
U/21 holdet startede deres sæson med en 2-0 sejr hjemme over Blackburn. Mål af Cannon og McAllister.

set i forhold til 1. holdets kamp i morgen, var de interessante ting, at Coleman spillede 45 minutter, så han må være på vej tilbage fra skaden han fik mens han med det irske landhold i juni. Der var ikke spilletid til hverken Warrington eller Mills, så gætter på de begge er med i 1. holdstruppen.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Yobo
Kunne ikke se kampen, desværre.
Vi var ok, læser jeg. Men uden en striker, går det ikke.
Simms scorede to for Sunderland.
Han er ikke nogen stor boldspiller, men han er en ægte målscorer. Tror aldrig, at han bliver indfaset hos os. Men hvad nu, hvis han knalder 20 kasser ind for Sunderland? Så har han et år tilbage, og så kører han vel bare kontrakten i bund hos os. Han vil ikke føle, at han skylder os noget, for vi har aldrig gidet give ham chancen.
Og omvendt, så kan jeg heller ikke tro, at han er manden, vi har brug for nu.
Skrevet af John de Wolf
Tillykke med signingen af Coady, der er lige oppe over.
Kæmpe Wolves legende, men passer ikke til 433. Spiller I med 3 nede bagved er han fantastisk. Men håber ikke for jer at han skal ind i 4-backkæde.
Men derudover er han bare en fantastisk leder og person, at få ind. Håber han kommer til at gøre det godt for jer.
Skrevet af Sten_H
Hvorfor passer han ikke ind i en 4-backkæde? er han meget langsom?

Lederegenskaber er fine, men hvis han skal spille med Mina og Tarkowski i Evertons forsvar, er det ikke lederegenskaber der mangler.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Yobo
Det skal han heller ikke Sten, for Mina er jo hele tiden skadet.
Kan man mon få en eller anden dispensation i forhold til FFP for skader?
Skrevet af Tintin9
Der er vel ikke længere nogen der tror på Mina? Det bliver da med Tarkowski og Holgate/Keane/Coleman, at Coady kommer til at spille. Det er grotesk med Mina, som ellers er en fremragende forsvar.
Skrevet af vincevega
Det er møgærgerligt med Mina. Med ham, Coady og Tarky i et tremands-forsvar, så synes jeg virkelig der er bund i det - særligt med en duo af Onana og Gana foran.

Jeg synes dog vi skal være obs på, at det hele ikke bliver for defensivt. Særligt når vi er nogle "bantamboksere" oppe foran.
Skrevet af John de Wolf

Ja han er ikke ekstrem langsom, men hurtig er han ikke, og han er heller ikke ret stærk i de direkte dueller, især i luften.
Oprindeligt var han jo midtbanespiller, så det er ikke fordi han ikke kan den fysiske del af spillet. Men han er bare alt for ofte blevet den lille i direkte dueller med mere fysiske angribere. Det sagt kan han jo sagtens forsvare.
Kommer også an på, hvordan den 4-backkæde står. Er han f.eks. den spiller, der kan gå lidt tilbage og "sweeper" op, mens makkeren presser op, så kan sagtens ende med, at fungere helt fint.
Men tænker at Lampard må være helt klar over svagheder og styrker. Noget man jo i hvert fald får, er de stærke lange pasninger, der kan være med til at igangsætte angreb, og rykke modstanderens kæder rundt.
Skrevet af morsor
Er lidt overrasket over at man henter Kopiten Coady; håber ikke ham og Tarkowski (og Mina) nu træder over hinanden mht hvem der leder forsvaret. Det er og bliver Tarkowski.

Gana skulle have visa-problemer og Onana skulle vist være ordnet, men endnu ikke annonceret. En angriber bliver man nok også nødt til at have. Hvor er Joshua King når man endelig har brug for ham? :-D

Kampen i lørdags var resultat-mæssigt skuffende, men spillemæssigt på en del måder bedre end forventet. Der var ihvertfald mere positivt end negativt. Sidste sæson startede resultatmæssigt godt uden spillet nogensinde blev godt - så jeg foretrækker faktisk at spillet er der; findes en angriber og holdes noget der ligner dette niveau bliver der ikke tale om nedrykning.

Når det så er sagt, var det ærgerligt/bizart at se bolden sendt op til fantom-DCL i form af Gordon, der på lettere komisk vis gjorde den smule han kunne for at vinde luftdueller. Midtbanen var overraskende boldsikker - og for først gang var jeg imponeret over Patterson. Selvom han ligner avisdrengen havde han en god boldomgang, bidrog offensivt og holdt sig ikke tilbage fysisk. Håber han får lov til at gøre pladsen til sin egen, da han virker helt klar - hvilket jeg ellers tvivlede på.

Iwobi var altid spilbar på en ellers befolket midtbane og spredte bolden godt rundt. Alt det man engang håbede Gomes ville være.

Pickford fejrede anfører-bindet med at forivre sig (mindst) et par gange. Synes ellers han havde lagt den slags bag sig.

Der blev givet for mange hjørnespark væk - hvilket gik mod et Chelsea-hold der aldrig var i nærheden af at få udbytte af dem. Ikke sikker på det skal blive et mønster - men det var godt at se at det modsat sidste sæson ikke automatisk var kaos ved hvert hjørnespark.
-- COYB --
Skrevet af vincevega
Jeps, Ashley Cole ser ud til at have fået os organiseret godt på hjørnespark.

Og lad os ikke glemme Holgate. Han headede vel 6-7 bolde ud og satte ikke en fod forkert hele kampen. Det er ærgerligt at han er så ustabil og ofte får hjerneblødninger, for han er jo en glimrende boldspiller og spillemæssigt et aktiv i en evt. 3-back kæde da jeg ser ham som den der er bedst på bolden af dem alle.
Skrevet af morsor
Holgate kom ind og tog sig øjeblikkeligt af 2-3 hjørnespark. Chelsea endte jo med at tage dem alle kort.

Og han er relativt god på bolden - selvom han et par gange er blevet fanget. Måske det at medspillerne generelt nu er bedre på bolden gør at han varmer den mindre? Det virkede til tider som om han ikke helt havde boldmæssig tillid til Keane og måske også Coleman.

Virkelig sært at Dobbin nu er i Derby (hvor han fik 20 minutter) og Simms i Sunderland hvor han lavede 2 kasser - når man har NUL angribere. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at Gordon skulle tage den tjans. Men FL mv må have vurderet at Dele ikke var egnet til det. Hvilket jeg finder lidt urovækkende.
-- COYB --
Skrevet af Sten_H
Rondon er nu færdig med at afsone karantæne, men han må også gerne udelades af truppen næste gang. hvor lang kontrakt har Rondon. Det var forhåbentlig kun en 2 årig kontrakt der blev indgået, så han er væk næste sommer.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af morsor
Så skulle Onana være sikker.

Bliver interessant at se hvad han kan - men lidt paradoksalt at den centrale midtbane sådan set var fin nok i lørdags.
-- COYB --
Skrevet af Sten_H
Foreløbigt ser transfervinduet fint ud. De 2 spillere man har betalt penge for (Onana og McNeill) , er 20 og 22 år, 2 spillere er lånt (Vinagre og Coady), henholdsvis 23 og 29, mens Tarkowski 29, er hentet på en fri transfer. Havde været skuffet, hvis man havde betalt penge for Coady.

Broadhead har fået forlænget sin kontrakt, og er blevet udlånt til Wigan. Havde gættet på han var endt i Sunderland, men da de allerede har lånt Simms, var det sikkert ikke muligt.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af blåt blod
Nu kunne jeg bare godt tænke mig, at se os få solgt nogle af vores overskudsspillere. Desværre ryger Mina vel ikke, nu han er skadet. Han er en farce.
Once Everton has touched you, nothing will be the same (Alan Ball)
Skrevet af Yobo
Enig, BB.
Jeg kan så bare ikke gennemskue, hvordan det lader sig gøre at komme af med Gbamin og Gomes. Jeg beholder gerne Allan og Davies. Townsend er vel også i overskud efterhånden, men efter hans skade bliver han nok svær at sælge.
Af vores mange CB´ere går jeg ud fra, at Keane er til salg. Jeg har det lidt ambivalent med ham. Han er et fjols, men et sympatisk fjols, der også er kommet os til undsætning flere gange. Scorede et vigtigt mål mod Palace i redningskampen. Og med Mina og Godfrey ude, så har vi vel heller ikke så mange CB´ere, når det kommer til stykket.
Iwobi tror jeg ikke, at vi vil af med længere.
Mit bud spillere, der er til salg, hvis der bliver budt på dem:

Keane
Mina
Holgate (tror godt Frank kan lide ham)
Nkounkou
Gbamin
Gomes
Davies
Allan
Doucoure (Vil helst ikke af med ham, men det er vel den letteste at sælge)
Gray
Townsend
Rondon

Skrevet af morsor
Ikke at jeg er helt enig i den lidt hårde vurdering af hvem der er til overs - men det er ellers ikke så lidt ´fyld´ der er akkumuleret gennem de seneste sæsoner.

Holgate og Niels ville jeg beholde.

Davies bør næsten søge videre for sin egen skyld - især med de nye ankomster.

Townsend ville jeg beholde pga erfaring.

Doucoure er jeg blevet træt af; han har klart overtaget Iwobi-rollen hos mig :-D

Gray virkede som et fantastisk køb sidste år; nu kan man godt se hvorfor de to sidste klubber lod ham gå.

Gbamin har haft en uheldigt forløb de sidste to år - men virker som en der mere fokuserer på at brænde rigdommen af på natklub.

Dele - er du OK med ham - eller har du glemt at putte ham på listen?

Mina er desværre for skadet - og nu er der skaffet et mere driftsstabilt forsvar der formentligt også udviser lederskab - så han er også til overs.

Keane må finde sig i at være reserve. Paradoksalt nok er det ikke umuligt at nogen (desperat) kunne finde på at betale reelle penge for ham.

Gomes, Allan og Rondon er helt til overs; sidstnævnte starter dog nok i weekenden, for forhåbentligt sidste gang.
-- COYB --
Skrevet af Yobo
Jeg tror, at Frank tror på Dele, men havde regnet med, at han skulle spille en større rolle i lørdags. At han ikke fik det, sår selvfølgelig yderligere tvivl. Jeg ville nok sælge ham eller levere ham tilbage. Har aldrig helt forstået den særprægede deal.
Jeg ved ikke, om vi kan komme af med alle, næppe. Vi skal jo også kunne stille hold, og vi bliver jo hyppigere skadede end andre.
Skrevet af morsor
Så vidt jeg ved koster det 10M når Dele spiller kamp nummer 10.

Gad vide om det er i tankerne?
-- COYB --
annonce
0