Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sten_H
Det er efter 20 kampe, at Dele koster de £ 10 mill. Han har lige nu spillet 12 kampe. Hvis han sælges inden de 20 kampe, får Tottenham vist ikke andet en en % del af salgssummen.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Yobo
Der opstår nok ikke budkrig om ham foreløbig.
Skrevet af Tintin9
Patetisk første 30 minutter mod et lige så elendigt hold.
Det bliver en lang kamp mod overlevelse igen i år - det bliver en kamp bare at score et mål.

Nu kommer Davies.

Go nat herfra
Skrevet af Yobo
Jeg tror, at vi kommer til at blive meget bedre. Jeg forstår ikke, hvorfor aggressiviteten var reserveret til de sidste fem minutter.
Vi skal have to nye angribere.
Skrevet af Yobo
Chelsea har budt 40-42 mio. for Gordon.
En energisk spiller uden slutprodukt, foreløbig. Hvad gør vi?
Jeg synes, at den er svær. Han er vores eneste spiller med nogenlunde fart, men han er sgu ikke super effektiv.
McNeil fik jeg stress af i weekenden. Sløj indsats, ufattelig langsom.
Skrevet af blåt blod
Hvis vi kan få 50 mill for Gordon, bliver vi nødt til at sælge. Jeg elsker knægten, men er bange for at han aldrig slår helt igennem og bliver en kopi af Theo Wallcott. Men er bange for, hvad fanbasen vil sige til det.
Once Everton has touched you, nothing will be the same (Alan Ball)
Skrevet af morsor
Jeg mener også at 50M er græsende til en no-brainer, da det er normal-prisen for en spiller der allerede leverer.

Og det virker som om Dele Alli er på vej til Besiktas på leje + køb. Trist. Havde sgu håbet på ham - men denne sæson kan ikke igen handle om håb.
-- COYB --
Skrevet af andib
Kudus på lån. Det skal nok blive spændende.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Afløseren
Hmm.
Jeg er lidt spændt på at se, om Kudus kan begå sig i Premier League og Everton. Da han skiftede fra FCN til Ajax i sin tid, synes jeg skiftet var genialt fordi FCN og Ajax spiller den samme form for fodbold.

Kudus har desværre været en del plaget af skader i Ajax og har vel fortsat sit internationale gennembrud til gode, så det skal blive spændende at se, om Lampard kan få ham til at shine eller om Kudus bliver en Dele Alli 2.0.

I FCN og Ajax har Kudus primært spillet 10er og 8er. Han er en offensivt indstillet spiller, som løber meget, kan drible, skyde med begge ben og er ret dynamisk i sit spil.
Eneste ulempe/usikkerhed jeg har ift. Kudus er hans skadeshistorik fra Ajax.

Det bliver spændende at følge med i Evertons sæson (igen i år). Jeg håber klubben kan få nedrykningen på afstand relativt tidligt på sæsonen og så bliver det selv spændende at se, om Kudus har niveau til Premier League.

Pøj pøj med det hele, alle sammen! Jeg krydser fingre for at Everton klarer skærende igen i år.
FCN
Skrevet af Tintin9
Jeg er godt nok spændt på at se ham i den blå trøje. Holdet trænger til noget dynamik og noget kreativitet.

Nu krydser jeg bare fingre for, at hans skader ikke fortsætter. Everton har været utroligt hårdt ramt af skader den seneste år, så man kan godt frygte lidt, at der kommer en mere, der mere skadet end til rådighed.
Skrevet af vincevega
0-1.

Nu starter Lampard-snakken - med rette.

Måske Poch kunne overtales?
Skrevet af Deebo
Kudus bliver i Ajax ifølge Ajax journalisten Mike Verweij.

https://twitter.com/mikeverweij/status/1561014596214865920?s=21&t=GTL_LnQzezKEwqPgRkWifg
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pipper
@vincevega.
Tror det er lige meget om Lampard bliver fyret.
Ingen træner kan rette op på et hold der overhovedet
ikke har en angriber med bare den mindste kvalitet,

Vi rykker ned :-(
Everton F.C
Skrevet af Tintin9
Jeg kan heller ikke få øje på tre hold der ender under os - nok kun Bournemouth.

Jeg er fuldstændig sikker på en mand som Potter ville få den nuværende trup til en midterplacering. Fremragende træner, hvor der er helt styr på både det offensive og det defensive - og så er han modig.

Lampard gør hvad han kan, men kan simpelthen ikke se nogen udvikling i spillet. Vi er blevet meget bedre i bagkæden, men jeg tror først og fremmest at det skyldes to nye ledere i bagkæden.
Det offensive virker fuldstændig tilfældigt og gang på gang taber vi bolden, fordi vi ingen har fremme i banen, som man kan spille bolden op til.
Helt til grin, at spille med 5 i bagkæden og så defensivt hjemme mod så dårligt et hold!

De sidste 10 minutter viste jo, at vi rimelig nemt kunne presse dem tilbage i eget felt og komme til muligheder.

Jeg er tæt på at opgive allerede!
Skrevet af Dan Burn
Tror der er behov for at spise brød til. Angrebet er jo mere tamt end duerne i indre København efter Richarlison røg og Calvert-Lewin blev skadet. Svært at udrette mirakler men det er næsten hvad der kræves - på transfermarkedet. Mange klubber hungrer efter en angriber og de hænger jo ikke ligefrem på træerne. I det mindste ser ham Onana ud til at kunne bidrage med noget i begge ender..
Skrevet af Tintin9
Der mangler jo i den grad osgå en plan på, hvordan man skal komme til chancer.
Onana ligene en der slet ikke kunne være med i tempoet i dag.
Skrevet af vincevega
Det er forventeligt, at Onana skal tilvænne sig tempoet i PL. Tror han har godt af at blive pakket lidt ind på den midtbane, og det ville klæde ham at spille 6´er med eks. Iwobi og Gana - som meget gerne snart må komme.

Gordon ligner godt nok også en forvirret lille dreng. Hoster Chelsea op med de 50 mio. pund, så er det altså afsted i en hulens fart, og så burde Kev kunne få nogle tilgange der vil have større impact end den Gordon giver lige nu.

Dele Alle til Besiktas, i øvrigt. Sikke en farce. Hans nedtur må være noget nær det vildeste jeg har set.
Skrevet af vincevega
Nå, 3 kampe inde og kun en sen udligning på hjemmebane imod oprykkerholdet har forhindret i, at klubben har 0 point. Forventeligt, taget den horrible angriber-situation i betragtning.

Jeg synes sgu Lamps har set lidt modløs ud ved pressekonferencer og post match-interviews. Jeg er sgu bange for, at han er ude på dybt vand, og ikke rigtigt har det der skal til for at få det til at spille.

Når man ser Newcastle-kampen i dag, så gør det godt nok ondt, at man i sin tid ikke fik Eddie Howe ind. Sikke et job han gør i Newcastle.
Skrevet af Yobo
Nu er der rygter om op til 60 mio. for Gordon.
Sælg for Helvede!!!
Vi vidste, at Rooney ville blive en topspiller. Ham her er jeg usikker på. Jeg ville ønske, at han kunne blive, men hvis vi er nødt til at skyde ham af for at styrke os, så må det være sådan. Jeg tror ikke, at han bliver i Rooney-størrelse, ikke tilnærmelsesvis. Jeg ved godt, at de peaker i forskellige aldre etc., men op til 60 mio. er jo skørt.
Skrevet af vincevega
Jeps, 60 mio. pund er helt på månen, så det er bare afsti-afsted med ham i en hulens fart.

Det eneste der bekymrer mig, det er hvilken situation det efterlader klubben i rent spillemæssigt. For der skal ikke herske tvivl om, at med salg af Richarlison og Gordon for omkring 1 mia, så er FFP-problemerne mere fleksible, og det åbner op for markant flere muligheder fremadrettet.

Jeg kan dog godt være nervøs for, om vi formøbler nogle af pengene på panikkøb her i slutningen af vinduet, og så er det jo so-so. Vi har ihverfald desperat brug for den Gana-retur, en kreativ offensivspiller samt en angriber. Får vi ikke det vi skal bruge, så tror jeg Lamps ryger i efteråret og vi ligger under stregen til når januar-vinduet åbner.

Tror det er vigtigt at huske på, at bundniveauet i PL er hysterisk højt i går, og klubber som vi førhen så som must-wins, dem er vi altså svagere end i dag. Og her tænker jeg Palace, Leeds, Brighton og Soton. Selv klubber som Brentford, N. Forrest og Fulham ser stærkere ud end os. Og får Villa, Leicester, West Ham og Wolves tur i den (Wolves viste stærke tegn i forrige kamp), jamen så efterlader det os med Bournemouth i samt en 3. klub i en nedrykningsstrid.

Måske jeg maler fanden på væggen, men jeg ser os ikke spillemæssigt kunne konkurrere med mange hold hvis vi ikke lykkes med de føromtalte signings. 9 dage to go...
annonce
0