Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sten_H
Kan man inden transfervinduet lukker, slippe af med Rondon, Allan og Gomes, samt få hentet 2 yngre og mere mobile midtbanespillere, vil transfervinduet have været en stor succes. Jeg vil hellere have Gana end Garner, og Kudus skal så være den anden. Maupay er hentet som erstatning for Rondon.

Med den hastighed Everton udlejer unge angribere, kan det godt være der skal hentes en ny ung angriber til U/21 holdet. Foreløbig er Broadhead, Simms og Dobbin udlånt, mens der er rygter om at Cannon også er på vej ud på lån.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af vincevega
Så skulle Gana være på plads. 2 år med option på yderligere et år.

Har han bare 90% af de ben han havde sidst han var her, så er det jo en fantastisk signing for klubben. Jeg tænker også, at han er blevet en bedre boldspiller efter tre år i PSG.

Chelsea skulle eftersigende have meldt sig på banen, men Gana valgte Everton fordi han havde givet sit ord på det. Smukt, intet mindre.
Skrevet af morsor
OK - desværre var det spillemæssigt en fortsættelse af den frygtelige 2H mod Brentford.

Skal det udlægges mest mildt, er det at stå solidt og være opportunistisk offensivt.

Det at Gordon ikke er blevet solgt til angivelige 60M syntes jeg allerede inden kampen indikerer en fra managers side manglende tro på resten af holdet. Og det at der ikke blev skiftet ud overhovedet forstærker den mening. Hvornår er det sidst sket at Everton spiller 90 minutter med samme 11?

Onana skal tydeligvis have en indkøringsperiode; evnen er der - men han skal klart vænne sig til en liga hvor han har mindre tid. Og lære at bruge sin fysik positivt. Der er glimt hist og her - men lige nu er han mest en passager man lever med.

Iwobi er nu nøgle-spilleren; Evertons Platini. Han var - som de fleste - stort set væk, men lavede alligevel assisten til Gordons mål. Gray havde nogle situationer der kunne have haft bedre udkomme - ikke mindst en meget snæver offside - men var ellers afkoblet som resten.

Når nu Maupay skal starte i derbyet - for det skal han vel - så er det vel McNeill der ryger ud? Ham synes jeg ellers var defensivt god. Han er så købt for det offensive - men det fungerede for ingen idag.

Hvis Gordon sælges - selv til uafviselige penge - og ingen ellers kommer ind, er jeg officielt bekymret.
-- COYB --
Skrevet af Yobo
Jeg kan virkelig godt lide vores hold nu, og selv om tabellen ser træls ud, er jeg meget positiv. Vi har en helt anden udstråling, og når DCL er tilbage, skal vi nok kravle opad. Men jeg håber, at vi får en angriber mere, for jeg frygter, at han går i stykker igen. Både Brentford og Leeds havde været nederlag i fjor, vi er mere robuste nu. Men mangler noget fire power. Jeg er glad for Lampards facon og håber inderligt, at han får lang snor. Også hvis det mest uheldige skulle ske.
Skrevet af morsor
Ville ønske jeg var helt så positiv. Egentligt er jeg tilfreds med det meste - men holdets offensiv virker 100% koblet til hvordan Iwobi spiller. I tre halvlege har han været under niveau - men alt godt offensivt er han nærmest involveret i, inklusiv målet igår.

McNeill er det stadig uklart hvad kan - men igår leverede han en heste-præstation rent defensivt. Og på en dag hvor det offensive (igen) ikke kører, er det knofedt der skal til. Og det leverede han.

MoM synes jeg Pickford er - selvom han nok gerne selv ville have reddet målet. Det er ikke et drop, da den sidder godt - men han stod bare for fast da skuddet kom, hvilket han ikke bør gøre.
-- COYB --
Skrevet af vincevega
Jeg er helt på linie med dig, Yobo.

Der er tydelige fremskridt at spore. Jeg synes der bliver handlet klogt ift. transfers og Frank er bestemt ingen troldmand, og det er egentlig også okay, så længe man sidder med fornemmelsen af, at det er en bæredygtig udvikling. Jeg er helt sikker på, at vi med DCL havde haft flere point og egentlig også set en McNeil folde sig lidt bedre ud offensivt.

Ang. transfer, så kan vi forvente en god polstring til midtbanen i Gana og Garner, hvilket jeg synes er kloge og tiltrængte signings. Samuel Chukuwueze er vist på vej på en leje med en stor købsoption, og ud fra det jeg har set, er han bestemt også det vores offensiv skal kunne for at spille 4-3-3. Han er venstrebenet, hurtig, driblestærk og god mellem linierne. Alt i alt egenskaber der kan bidrage til en flydende og dynamisk offensiv stil, som særligt Gordon og Gray også kan være med på. Jeg er også sikker på, at vi nok skal se en McNeil være god i de små rum og ligge gode stikninger og ikke mindst indlæg.

Vi må bare krydse fingre for, at der er slutprodukt i de offensive spillere.

Jeg elsker Iwobis opblomstring. Han har sgu om noget fortjent det, efter en komplet håbløs mismanagement af ham af forrige trænere. Her tænker jeg særligt hans latterlige tjans på højre wingback. Han giver os løbevillighed, fornøden kreativitet og tempo. Nu skal han bare aflastes lidt, og det sker nemt med de nye signings til midtbanen.

Jeg har læst, at der er mange fans der er uforstående overfor, at Frank ikke vælger at skifte ud imod ligaens måske mest intense fodboldhold. You know what. Havde Gray været 5 cm. på den rigtige side eller Patterson scoret på hans 100%-chance, så var der sgu nok ikke nogen der snakkede om det. Og for det andet, så er det et stærkt signal til Gomes, Rondon mm., at de skal ud af vagten og ikke har nogen fremtid i klubben.

Jeg sidder med en god fornemmelse i maven. Jeg er helt tryg ved Thelwells gøren og laden, og jeg er tilfreds med trænerteamets tilgang til udviklingen af holdet. Vores skift til 4-3-3 klædte os rigtig fint, og jeg synes særligt Patterson viste, at han bare har erobret den højre back uden problemet. Han var virkelig god i går!

Vi får nok en snitter imod Kopites, og selvom det nok gør lidt ondt, så ser det rigtig fint ud hvis man kigger på det store billede.

Får vi landet Kudus også, og måske afskibet en enkelt eller to, så synes jeg vinduet har været 10/10, for jeg kan ikke se hvordan det skulle være gjort bedre under de økonomiske lænker klubben bærer på.

Vi har fået lederskab i bagkæden, massere af presence på midtbanen, og så skal den offensive kabale nok også snart gå op.
Skrevet af Sten_H
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af vincevega
Det´ fandme dejligt. Er ikke i tvivl om, at han sagtens kunne begå sig på højere niveau i en sæson eller to, så det kan kun komme os til gode i vores bestræbelser på at undgå nedrykning.

Andre Gomes på vej til Lille, Garner bliver snart præsenteret og så håbe jeg, at der hives en ekstra offensiv overraskelse op.
Skrevet af Watchdog
Må indrømme jeg ikke helt deler den optimisme I andre lægger for dagen,

Jeg frygter virkelig at Everton scorer for lidt mål til at undgå nedrykning. Det er mig en gåde at man ikke for længe siden har hentet en målfarlig angriber PLUS en ung, talentfuld angriber til at bygge videre på.

Det har LÆNGE været tydeligt at man ikke kunne stole på at DCL kunne hplde sig skadesfri. Han har altså været ude i 8-9 måneder af de sidste 12, og det er langt fra sikkert at han bare lige fortsætter med det niveau han havde inden sine skader. Det er mere sandsynligt at han skal bruge lang tid på at genfinde formen, forudsat der ikke kommer flere skader til.

Det er VIRKELIG et sats at man nu sætter sin lid til Rondon og en ikke særlig spændende eller talentfuld Maupay, og jeg frygter man kommer til at fortryde at man har haft mere travlt med at få 5 nye centrale midtbanefolk ind end blot 1 angriber. Bevares vi trængte til opgradering af midtbanen, men i sidste ende blev det overkill når det skete på bekostning af at finde mindst 1 angriber.

Det er sikkert korrekt at vi er blevet sværre at score i mod, men vi har altså endnu ikke holdt nullet i denne sæson alligevel, og når vi stort set INGEN målscorere har i truppen så er det altså en farlig "leg" man har gang i.

Herudover orker jeg snart ikke at se mere af den pindsvinefodbold der lægges for dagen med tidsudtræk og parkering af bussen. Det er som om den kritik Lampard fik i Chelsea mht. at han var alt for offensiv har fået ham til at gå i den totalt modsatte grøft. Det var IKKE det jeg håbede på da man ansatte Lampard.

Jeg håber at jeg tager fejl, men jeg synes det er en skændsel at klubben ikke har prioriteret flere offensive spillere/angribere i dette transfer vindue som efter min mening har været ALT for defensivt fokuseret. Jeg er klart mere bekymret for Evertons evne til at holde sig i Premier League ved slutningen af dette transfer vindue end jeg var i begyndelsen af sommeren, også selv om flere af vores indkøb isoleret set har været gode. De er bare ikke balanceret nok i mellem det defensive og det offensive.

Skrevet af Tintin9
Jeg er helt med dig, Watchdog.

Jeg kan ikke se, hvor målene skal komme fra. Og spændt på om Garner er/skal bruges som 6’er eller 8’er.
Det positive med alle indkøbene til midtbanen er, at nu må det være med 3 på midten hver gang og ikke mere 343/523!
Skrevet af Watchdog
Vi er nok nødt til at bruge Garner som 8´er, da han er en af de spillere i truppen der scorede flest mål i sidste sæson. Var det 4 han lavede?

Nej, seriøst så tror jeg ikke Garner kommer til at starte. Man bruger vel Gueye, Onana og Iwobi på midten, med Iwobu som den mest offensive.

Forhåbentlig kan Garner så komme ind i stedet for Tom Davis, som simpelthen er en håbløs "fodboldspiller" at se på. (Jeg ved det er en dødssynd at kritisere en af "vores egne", men et stort fodboldtalent en han altså ikke. Masser af vilje og fight, men intet talent eller fodboldhjerne.

Det største issue er dog hvem der skal lave målene?
Skrevet af Yobo
Gordon fortsætter, som han er begyndt, og han laver 10 mål. Det gør DCL også, og så laver Maupay otte. Det er de første 28. Minus dem, de alligevel ikke laver. Jeg sætter dem til 25 samlet.
Resten drysser vi ud over midtbanen Gray (4), Onana (3), Iwobi (2), Doucoure (2), Garner (2), McNeil (1).
Og da de ikke er til forhandling, så ender det på 14.
Så kommer der lidt fra bagkæden, ikke meget, men præcis 5, lidt hovedstød, lidt tilfældigheder.
Det giver altså totalt 44 scoringer.
Den gode nyhed er, at det er et mål mere end i fjor. Og den endnu bedre nyhed er, at vi lukker færre ind. Med et avancement til 15. pladsen til følge. Juhu.
Nu håber jeg ikke, at jeg har ødelagt al spændingen ved at lægge resultatet frem.
Skrevet af morsor
Det er noget af en udskiftning på midtbanen. Gomes, Allan og vel næsten også Doucoure er nærmest overflødige. Tom Davies måske også. Nogle mærkelige og lidt for smådyre køb, hvoraf ingen vel egentligt har imponeret. Så hellere nogle spillere der må formodes at have mere ild i røven.

Når det så er sagt, har boldspillet i de seneste tre halvlege været ret skidt. Det har været ihærdighed der gav points - og sådan vil det nok også skulle være i morgen, med mindre Everton for en gang skyld får eksponeret deres defensivt mangelfulde backs. Især Gordon må kunne få noget ud af deres højreside.

Maupay må vel starte? Formentligt på bekostning af McNeill, der ellers var defensivt fremragende i tirsdags på en dag hvor ikke meget var kønt. Gana ved jeg ikke om er klar og Garner antager jeg ikke vader ind på holdet.
-- COYB --
Skrevet af vincevega
"Jeg frygter virkelig at Everton scorer for lidt mål til at undgå nedrykning. Det er mig en gåde at man ikke for længe siden har hentet en målfarlig angriber PLUS en ung, talentfuld angriber til at bygge videre på."

Det giver sig selv, at vi savner mål når DCL er langtidsskadet og vi har solgt Richarlison. Det var et kæmpe blow at DCL blev skadet, for vi skal jo lige huske på, at den skade intet havde med hans forrige langvarige skade at gøre. Og jeg ser det egentlig som en styrke, at klubben ikke går ud og betaler overpris for en panikløsning (Brereton Diaz fx.), når vinduet trods alt er åbent igen om 4 måneder.

Vi har hentet Maupay. Lad os ikke undervurdere ham. Nej, det er ikke en angriber med 20 kasser i sig, men hans spillestil vil komme Gray og Gordon til gode, for han vil skabe en masse plads for dem med hans arbejdsraseri. Og lad os nu heller ikke glemme, at han er skarp i boksen og nok skal komme til chancer og score de der 7-9 kasser for os over sæsonen.
McNeil skal vi nok også se udvikle sig roligt i de kommende måneder, og med tilgangen af Onana, Gueye og Garner, så forventer jeg også, at Iwobi får en mere offensiv rolle og bringer flere assists og kasser til bordet.

Jeg tror vi skal vænne os til, at målene skal fordeles bredere. Vi har stort set kun været båret af Richy/DCL og dødboldskasser, men jeg tror det er en del af strategien, at vi skal forvente flere forskellige mål fra flere forskellige spillere.

Det er sikkert korrekt at vi er blevet sværre at score i mod, men vi har altså endnu ikke holdt nullet i denne sæson alligevel, og når vi stort set INGEN målscorere har i truppen så er det altså en farlig "leg" man har gang i.

Igen, holdet er i udvikling. Jeg tænker ikke, at der er nogen herinde som sidder med en fornemmelse af, at det bare pisser ind med mål? Selvfølgelig kan Liverpool give os en snitter, for en klub som Everton vil altid være sårbare overfor verdensklasse.
Men jeg er altså meget mere tryg ved voresdefensive organisation i år end sidste år. Lad os ikke glemme hvor håbløst Godfrey, Holgate og særligt Keane spillede og hvor mange point de individuelt var skyld i. Hvilket skyldes ingen tillid i organisationen.
Pickford vokser i anførerrollen, og det tror jeg skyldes, at han er tryg ved dem foran sig. Vi har fået tiltrængt lederskab i Coady og Tarky (for ingen penge!), Myko fastholder sit stabile niveau, og så er jeg altså svært begejstret for Patterson som virkelig tager store skridt og har startet sæsonen godt.

Vi har nu Gana og Onana til at beskytte forsvaret til 6´er-rollen, og så skal det nok kaste nogle clean sheets af sig i løbet af sæsonen.

"Jeg håber at jeg tager fejl, men jeg synes det er en skændsel at klubben ikke har prioriteret flere offensive spillere/angribere i dette transfer vindue som efter min mening har været ALT for defensivt fokuseret."

Jeg tror da bestemt også, at klubben gerne ville have hentet Joao Pedro eller Chukwueze. Men enhver ved, at et godt fodboldhold først og fremmest skal bygges op om en stærk defensiv organisation, og det har klubben altså performet til topkarakter. Vi har allerede fået tre store skader, men det berører os jo på ingen måde. Tænk sig, hvordan det havde set ud i sidste sæson.

Frank var i øvrigt også nødt til at spille 5-3-2 for at holde os oppe i rækken. Der var ikke tid til ideologi, for det var kun resultater det handlede om. Nu har vi fået sat skik på de hårdest ramte områder, og nu er vi klar til at gå over i en 4-3-3, hvor vi nok kommer til at se et mere positivt udtryk og mere af den "Lampard-bold" som han blev ansat til at praktisere.

Kan vi over de næste 4 måneder fortsætte de positive takter ift. sidste år, så kan vi også udvikle en mere åben og flydende spillestil og deraf komme til flere målchancer. Jeg tror bestemt vi kan forvente en rolig opadgående kurve ift. mål, og jeg foretrækker at bygge holdet på den måde, fremfor at have en organisation som en schweizerost, og kun få pointene reddet ved enkeltmandspræstationer som vi har været vant til sidste år med Richy.

Jeg er med Yobo. Jeg har helt ro i maven og en 14. plads lyder ganske fint. Det er bare virkelig rart at se holdet spille fodbold, for man kan mærke at der hersker en ro og den spillemæssige retning er til at se. Vi har fået erfarne ledere som brænder for klubben og ikke mindst unge spillere der bringer energi og tro på tingene.

Tålmodighed er nok den helt store udfordring for os fans som jeg ser det.
Skrevet af morsor
Patterson er jeg meget imponeret over - og jeg er totalt vendt på en tallerken ift sidste sæson hvor jeg synes han virkede som en der slet, slet ikke nogensinde ville kunne bunde.

Fejlfri er han ikke - men i betragtning af hvor ofte modstanderne decideret er gået efter ham, da han blev opfattet som det svageste led - har han gjort det over al forventning. Defensivt solid og offensivt ganske brugbar med nok teknik og vilje til at kunne blive en profil.

Og jeg kan godt lide at holdet nu har fået en del spillere der ikke tager pis fra modstanderne. De seneste sæsoner har det helt skandaløst nærmest været overladt til de unge DCL, Davies og Holgate at reagere på det fis og ballade der sker på banen.
-- COYB --
Skrevet af vincevega
Nå, skal vi prøve at lave en status over transfervinduet?

Ind:

- James Tarkowski
- Ruben Vinagre
- Conor Coady
- Amadou Onana
- Dwight McNeil
- Neal Maupay
- Idrissa Gana Gueye

Ud:

- Richarlison
- Jonjoe Kenny
- Dele Alli
- Andre Gomes
- JP Gbamin
- Cenk Tosun (kontraktudløb)
- Fabian Delph (kontraktudløb)
- Gylfi Sigurdsson (kontraktudløb)

Herudover er Branthwaite, Nkonkour, Simms, Onyango og Dobbin alle sendt ud på gode lejeophold.

Salget af Richarlison var altafgørende ift. FFP, og jeg synes det er lykkes klubben at hente lederskikkelser og unge spillere som allesammen har en stor sult for at spille for Everton. Kigger man på udgangene, så står det jo nærmest i kø med det gamle "levn" af overbetalte tosser, som ganske enkelt ikke er gode nok længere.

Jeg synes det er en forfriskende retning, at klubben har taget. Nu mangler vi brae enkelte tilføjelse oppe foran, og så synes jeg sgu, at det ser helstøbt ud.
Skrevet af Watchdog
Problemet er at Everton IKKE er i en situation hvor man "stille og roligt kan bygge op igen".

Allerede nu skulle der have været væsentlig flere points på kontoen end det er tilfældet. Everton har endnu ikke mødt nogle gode hold. Chelsea, Aston Villa og Nottingham F har ikke været imponerende indtil nu og Brentford og Leeds ender vel næppe i top 10, og her har man skrabt 3 points sammen og endnu ikke vundet.

Hvis man havde gjort noget ved det gabende hul i offensiven som Richardlinson efterlod (Som vi ganske rigtigt var tvunget til at sælge), er det ikke utænkeligt at man på nuværende tidspunkt havde haft 9-10 points. Spillet har været OK, men udgangspunktet er for defensivt og der mangler spillere der kan lave mål.

Jeg er enig i at vi har fået spillere ind med en væsentlig bedre indstilling og fightervilje (endnu), men vi har også mistet den mest vigtige spiller i forhold til at score mål og få fansene op at køre.

Jeg syntes ikke en Diaz ville være et panikkøb. Også selv om han er gratis om et år. Everton er ikke i nærheden af at kunne tiltrække ham om 1 år. Man havde brug for en målscorer fra sæsonstart, og så fedter man rundt på sidste dag i transfer vinduet og flueknepper om 3-4 millioner samtidig med at man ingen problemer havde med at kaste 20 millioner efter Dwight McNeil på en position der var mindre presserende at købe nye spillere til, og der blev indkøbt en 3. spiller til den centrale, defensive midtbane. Det er sgu´ latterligt.

Igen synes jeg man var naiv i forhold til DCL´s evner og holdbarhed. Når du har været væk i 3/4 af en sæson kan man ikke satse på manden som eneste angriber. Der kommer tit følgeskader/ nye skader til når kroppen skal op i gear igen efter så lang tid.

Ser man på Evertons kommende program ser det virkelig svært ud, i sær uden reel måltrussel, som kunne være en smule modvægt til det pres jeg forventer vi kommer under.

Jeg har svært ved at se os få mere end 2 points i de kommende kampe mod Liverpool (H), Arsenal (U), West Ham (H), Southampton (U), Man U (H), Tottenham (U) og Newcastle (U).

Herefter bliver programmet på papiret lidt lettere, og jeg kan med de mest positive briller på se 11 points fra kampene Crystal P (H), Fulham (U), Leicester (H), Bournemouth (U), Wolves (H) og Man C (U).

Det vil sige at vi den 31. December har 16 points efter 18 kampe, hvilket helt sikkert vil placere Everton under stregen gående ind i næste transfer vindue, med alle de problemer det medfører.

Der er som regel altid et stærkt begrænset udvalg af spillere i januar vinduet, og tiltræknings kraften i forhold til gode angribere og talentfulde angribere er nok stærkt begrænset når man ligger i bunden. Det er sådanne situationer hvor vi før har panik købt spillere som Tosun, Niasse osv. fordi der manglede mål.

Havde man skaffet bare en enkelt målfarlig angriber mere og en offensiv angrebs spiller/kant, der kunne scor mål, så havde det været et glimrende vindue (Ja jeg kender godt til vores FFP udfordringer), men at man totalt forpassede chancen for at bringe en angriber ind er en farlig leg med ilden, som jeg frygter kommer til at koste en nedrykning.

Skrevet af Yobo
Stop nu det sortsyn, det stikker helt af for dig, mand. Op med humøret.
Skrevet af Watchdog
Tjah, jeg synes nu jeg har været meget realistisk og nøgtern, men at være Everton fan gør ikke noget godt for optimismen.

Jeg håber da jeg tager fejl og at DCL hurtigt kommer tilbage i topform, holder sig skadesfri og scorer mål efter behag og at Gordon, Maupay mfl. pludselig scorer mål på samlebånd, men jeg tvivler.

Lad os "tales ved" til Nytår, hvor jeg forhåbentlig skal spise "humble pie" når Everton har 25-30 points og ikke længere spiller tidsudtrækkende pindsvinefodbold.

Så skal jeg med glæde erkende at jeg tog fejl.
Skrevet af Tintin9
“ Stop nu det sortsyn, det stikker helt af for dig, mand. Op med humøret. “

Hahaha, jeg synes, at han er lige vel optimistisk med de 16 point til nytår.
Jeg frygter, at vi ligger med færre point.
annonce
0