Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af badazz
Hahaha, jeg synes, at han er lige vel optimistisk med de 16 point til nytår.
Jeg frygter, at vi ligger med færre point.

Ja, min første tanke var faktisk, om det var dig Tintin der havde lavet det indlæg 😆
God kamp i morgen.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Tintin9
Badazz, jeg er fuldstændig læst!

Også god kamp til jer, hvis bare vi vinder :0)
Skrevet af badazz
Også god kamp til jer, hvis bare vi vinder :0)

Tænker Nunez er god for et rødt hvis han er på banen, og så kan alt ske ⚽
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Tintin9
Så har han sikkert scoret tre mål inden.
Skrevet af badazz
I det mindste slipper i for Origi.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af morsor
16 points kræver vist at man hist og her vinder kampe. Der er lige blevet brændt fem winnable kampe af.

Det til trods er jeg tilfreds med Lampard og vinduet. Han forhindrede katastrofen og har haft et så godt vindue som man kunne håbe.

Nu er det tid til at se stille og rolig forbedring så man undgår at de fleste kampe fra marts er must-win.
-- COYB --
Skrevet af Tintin9
Morsor, jeg synes vi er en offensiv spiller fra et rigtig godt vindue.
Truppen er klart stærkere end sidste sæson og der er kommet ledere ind i truppen.

Men som skrevet, flere gange før, jeg tror ikke vi kommer til at score nok mål - og så håber jeg, at indstillingen bliver noget mere offensiv og modig.
Skrevet af morsor
Det er et nyt hold som klart skal have tid til at finde sine ben. Ligesom manageren.

Det bekymrer mig en smule at holdets offensiv tilsyneladende står og falder med den genfødte Messias Iwobi. Det tror jeg desværre Liverpool er klar over, hvis de har lavet nogen som helst for-analyse. Mit spinkle håb for idag er at Liverpool går lidt for casual til kampen - som det skete i 90erne da forskellen på holdene også var ret stor. Man Utd viste noget af vejen; smid frygten og pres deres svage led.

De folk/bettingfirmaer der mente Lampard ville være den første der røg er skyldige i ret doven standard-logik. De har ikke fattet hvor meget kapital Lampard sparede op i sidste sæson. Mest på grund af afværgelsen af katastrofen - men også hans generelle ageren. Der har altid været (og er stadig) større chance for at han selv skrider når det endelig går op for ham hvor fucked up klubben er rent organisatorisk/ejermæssigt.
-- COYB --
Skrevet af morsor
Tja. Uafgjort. I det mindste mødte Everton op.

Hvorfor VVD får lov at blive inde ved jeg ikke. Men de kan åbenbart ikke udvises.
-- COYB --
Skrevet af Sten_H
Med transfervinduet godt og grundigt lukket, kom jeg til at kigge på den nuværende trup, fordelt på positioner:

-----------------------------------------Pickford-------------------------------------
----------------------------------------Begovic--------------------------------------
---------------------------------------Lonergan-------------------------------------

Patterson-----------Tarkowski------------Coady----------Mykolenko
Coleman-------------Mina------------------Keane-----------Vinagre
-------------------------Holgate--------------Godfrey


--------------------------------------Gueye
--------------------------------------Garner
---------------------------------------Allan
-------------Iwobi-------------------------------------Onana
-------------Davies---------------------------------DoucoureGordon-------------------------------------------------------------Gray
McNeill----------------------------------------------------------Townsend

------------------------------- Calvert-Lewin
-----------------------------------Maupay
----------------------------------Rondon
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af vincevega
Okay, venner.

Hvornår har vi sidst set et Everton-hold møde op til et Merseyside-derby?

Skal vi helt tilbage til den famøse 3-3 kamp på Goodison eller Jagielkas sene 1-1 udligning?

Jeg synes vi spillede en fremragende kamp imod en fremragende modstander. Vi viser jo med al tydelighed, at der er kommet en retning, og at vi altså tør spille med.

Pickford stod selvfølgelig sit livs kamp, men jeg synes godt nok også, at resten af forsvaret (særligt Patterson), Onana, Iwobi og Gray leverede nogle flotte indsatser. Gordon derimod virkede helt væk, desværre.
Det er også tydeligt at se, vi er i i begyndelsen af udviklingen af holdet, men ikke desto mindre bød vi et Liverpool-hold op til dans, som ganske rigtigt ikke er helt hvor de skal være. Men havde det været i sidste sæson, havde et Liverpool-hold på 75% stadig massekreret os.

Ift. truppen Sten, så ser det jo ganske fint ud. Vi ser dog tynde ud offensivt, og som jeg ser det, så skal vi have styrket den med to yderligere tilføjelser, for hverken Rondon eller Townsend ser jeg nogen fremtid i.
Skrevet af Sten_H
Jeg gætter også på at Lonergan og Coleman er i gang med deres sidste sæson, da de begge har udløb efter denne. Rondon og muligvis også Townsend, har også udløb efter denne sæson
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af morsor
Det var rart for en gangs skyld at møde op i et derby. Forhåbentligt giver det blod på tanden og mere mod på livet!

Var på forhånd nervøs om Myko og Onana ville rode sig ud i noget - men det var faktisk Liverpool der mest var på glatis og slap nådigt fra domme. Når det så er sagt, spiller de klart under niveau i øjeblikket - og det ligner at de (igen) har en af de underlige mellem-sæsoner.

Patterson fortsætter med at overraske. Evertons offensiv er totalt afhængig af Iwobis form. Det er fint lige nu - men flere må snart tage ansvar, hvilket jeg tror vil ske ad sig selv efterhånden som de nye spilles ind.

De lader til at Arsenal-kampen udsættes. Fint for Everton, da DCL og Doucoure er tilbage i træning nu. Til gengæld er Pickford ude et stykke tid.
-- COYB --
Skrevet af Sten_H
https://www.evertonfc.com/news/2789438/proud-vaughan-on-new-everton-role

Der er i øjeblikket 15 spillere udlånt, og har så ingen idé om hvor mange der står foran et udlån.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af morsor
Måske lidt flabet i betragtning af nul sejre - men mod West Ham må man simpelthen gå efter det.

DCL er vistnok i truppen, men deltager forhåbentligt ikke. Maupay lavede også nok i derbyet til at han fortjener endnu en start i stedet for at blive vippet ud ved første givne lejlighed.

Ret vild omvæltning midtbanen har været igennem. For få måneder siden havde man nærmest ingen tillid til nogensomhelst; nu må en som Garner (som jeg gerne ville se) bare afvente sin chance. Doucoure skal hæve sit spil væsentligt for overhovedet at komme i betragtning. Og at Iwobi er den første (og eneste sikre?) på midtbanen er jeg stadig glædeligt målløs over. Hans niveau ligner ikke længere en Jelavic-døgnflue; tværtimod aner jeg at nogle flere mål kunne gøre ham endnu mere central. Vildt.

Forsvaret er også væsentligt forbedret - men jeg mener nu det tales lidt for meget op. Et ubalanceret Liverpool havde trods alt en del chancer der ret desparat skulle reddes. Det er dog nok det nyeste Everton-forsvar i mands mindre. Den med flest kampe er Myko! Så, jeg skal give det tid inden de sure smileyer kommer frem. Men der er ledelse centralt og to no-nonsense backs. Myko skal dog give færre hjørnespark væk.

Nu mangler jeg så at se hvad Lampards ønskede spil er, da det ikke er gået op for mig. Det han foreløbig har gjort er dog nok til at købe en del tid. Spillet i hjemmekampene har generelt været fint, mens udebanen er meget famlende hvor et par ud-af-det-blå føringer snarere end spillet har givet point.
-- COYB --
Skrevet af Yobo
Vigtigt at komme til pausen med en sejr.
Synes vi er stærkere end længe. Midtbanen kan matche de fleste hold nu.
Tænk, hvis Iwobi kunne få lidt slutprodukt med også. Sindssyg udvikling siden Lampards ankomst. Nedrykning bør ikke blive et tema, hvis DCL bliver spilleklar igen. Hvad man så også kan være i tvivl om.
Skrevet af Tintin9
Ja, det var meget positivt igen i dag. Tarkowsky og Coady er et klasse makkerpar - og dejligt at se, at de begge var blandt de første i hovedet på Scamacca, da han gik alt for hårdt på Gana.
Pattersson er jeg også vild med.
Gana går lige ind på midtbanen. Onana svinger utrolig meget med masser af gode aktioner og en del ikke så gode. Men han kan blive god!
Maupay er en rigtig fin spiller til prisen. God teknisk og masser af bevægelse og link op spil - og har noget af det shithousery vi har manglet siden Richarlison forsvandt😀
Nu skal DCL bare til at være klar, så der er lidt flere muligheder offensivt.
Skrevet af vincevega
Så kom den første sejr i hus og vi spillede endda en ganske flot omgang fodbold med en højere possession end hvad vi er vant til at se. Det er sgu tydeligt at se, at Gana har haft 3 år i PSG, for han var overraskende rolig og kølig med bolden i dag.

Selvfølgelig er det tydeligt for enhver, at vi mangler bid oppe foran. Men for satan en kasse af Maupay. Den lille franske terrier kan sgu lynhurtigt få Straqualursi-status blandt Evertonians med den arbejdsmoral han ligger for dagen.

Tarky og Coady viser høj klasse dernede i dag, og Begovic er en super god 2. keeper vi har os der.

Landskampspausen bekommer os godt. Særligt for DCL, som nu har lidt længere tid til at komme sig, og så får vi ham forhåbentlig at se kontinuerligt. Jeg tror på, at han er nøglen til at presse modstanderen mere på den sidste 3. del af benen.

UTFT.
Skrevet af Tintin9
Jeg synes bare vi så noget trætte ud de sidste 20-25 minutter.
Skrevet af Yobo
Jeg tror, at vi blev lidt bange. Mere end vi var trætte.
Doucoure var i øvrigt utrolig ringe. Kikser en aflevering helt fælt i en kontra, der burde have givet en friløber.
Jeg er også glad for Patterson, men han tøver indimellem med at smide den i feltet (hvor der så heller ikke rigtig er nogen). Det samme med Mykolenko. Han forsvarer godt, men vi har ikke den angrebsflanke derude, som vi har været vant til med Baines og Digne. Han bremser ligesom op, når han kan se feltet, den unge mand.
Opmuntrende at Gordon kan spille en svag kamp, og at vi alligevel vinder. Lidt strenge er der dog at spille på.

annonce
0