Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af vincevega
Enig ift. backs. Jeg tror det kommer til at ændre sig med DCL inde i boksen, som er en af de bedste i verden i luftspillet. Tror virkelig han er nøglen til at vi tør komme ud over rampen og få smidt en masse indlæg ind i boksen.

Jeg vil i øvrigt lige nævne Gray. Synes han er blevet en skøn spiller for os, og han kørte flere gange rundt med Coufal. Tror også han bliver bedre, når han har DCL at sigte efter derinde.

Iwobi spillede igen bedst. Der er også snak om kontraktforlængelse hvilket er yderst fortjent. Sikke en opblomstring under Lampard.

Det er også være at nævne, at vi altså kun har lukket 6 kasser ind. Hvem sagde Lampard ikke kunne skabe en solid defensiv organisation? Endda uden en eneste transferkrone.
Skrevet af Sten_H
Dejligt med en sejr i går. Fortjent synes jeg også den var. West Ham fik lidt for mange hjørnespark, men var heldigvis totalt ufarlige på dem.

Prøv lige at sammenligne startopstillingerne i stærkeste opstilling fra starten af sidste sæson med starten af denne:

Pickford
Coleman, Mina, Keane, Digne
Doucoure, Allan, Gomes
Townsend, Calvert-Lewin, Gray

Pickford
Patterson, Tarkowski, Coady, Mykolenko
Onana, Gana, Iwobi
Gordon, Calvert-Lewin, Gray
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af morsor
Glad for resultatet - og det meget nye hold, der dog har nogle forventelige start-vanskeligheder jeg synes overses i en lidt overdreven begejstring over et fint og meget kærkomment resultat.

Som mange gange sagt er forsvaret og midtbanen ikke til at kende. Der er misforståelser hist og her - men i det store hele fungerer det over al forventning. Maupay er også det jeg håbede på - en irriterende Terrier-type, der på sin vis komplementerer DCL ret godt. Gad vide om de kommer til at spille samtidig?

Men - der var godt nok mange uprovokerede fejlafleveringer og dårlige beslutninger i kampen. Heldigvis også hos modstanderen. Iwobi var klart bedste mand, mens Onana forståeligt nok stadig skal vænne sig til det hele og finde sine forcer. Garner ville jeg godt have set. Gray var meget synlig, men traf nogle dårlige beslutninger. Hans fart og pågåenhed er dog problematisk for modstanderen. Gordon havde en meget stille kamp - og det indikerer jo at holdet nu faktisk har andre end ham.

Gordon og Patterson havde et lille forsvars-skænderi, hvilket jeg ikke anser for at være problematisk. Hellere det end ligegyldighed. Til gengæld tog både Coady og Gordon helt unødvendige advarsler.

Coady som anfører antager jeg er klappet af med Tarkowski, som jeg ikke ved om var anfører for Burnley. Lidt sært at have en anfører der dybest set er på lån (selvom han vel købes til de 12M der er nævnt).

Iwobi skal have en ny kontrakt pronto. Ligesom Gordon.

Den lidt rodet kamp er nok at forvente fra et så ikke-sammenspillet og ungt hold, hvor udsving typisk er større. Så det er trods alt meget fint at få en sejr i en dybest set ret lige kamp.
-- COYB --
Skrevet af vincevega
Patterson båret ud her til aften i Skotlands landskamp. Vi må håbe, at Seamus Coleman er klar, for det kan være en uheldig skade.

Vildt nok. Vi er én måned inde i sæsonen, og vi har allerede 4 skader i forsvaret.
Skrevet af Tintin9
Jeg har lige set den. Den ser ikke god ud☹️.
Bare det nu ikke er korsbåndet m.m.

Coleman er desværre færdig og konstant skadet.
Er der nogen der har set, hvornår Godfrey er tilbage? Ikke fordi han er nogen god højre back, men Coleman holder ikke til ret mange kampe. Holgate kan også spille en defensiv back. Det er ikke mange overlaps og kvalitets indlæg der kommet fra de nævnte! ØV!
Skrevet af blåt blod
Fuck hvor jeg hader landskampe. Og Coleman bliver stensikkert skadet, hvis han spiller for Ireland i aften.
Er Holgate skadet?
Once Everton has touched you, nothing will be the same (Alan Ball)
Skrevet af Tintin9
Ja, Holgate er skadet - et skadet knæ, mener jeg.

Er Coleman stadig landsholdsspiller?
Skrevet af morsor
Mener Coleman som et minimum udtages til landsholdet.

Om han faktisk spiller lørdag mod Skotland, ved jeg ikke.
-- COYB --
Skrevet af Sten_H
angående Pattersons skade, så er der lidt positivt nyt:

https://www.scottishdailyexpress.co.uk/sport/football/nathan-patterson-massive-injury-relief-28073375

Skaden er ikke så slem som først antaget.

Angående Coleman, så er han rigtigt nok udtaget til det irske landshold, men han starter på bænken i aftenens kamp mod Skotland.

KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Tintin9
Så fedt, hvis det er tilfældet.

Men frygter lidt, når klubbens medical-team skal i gang med ham😆 Det er voldsomt, med alle de skader vi har haft det sidste 1 1/2 år - mindst!
Skrevet af morsor
Allan er nu også væk - hvilket er fint, da han vel aldrig rigtigt slog til.

Han kom vel nærmest kun til klubben pga Ancelotti og startede vel fint nok - men viste sig hurtigt at være for langsom i tanke og gerning. Efter et par skader blev det bestemt ikke bedre.
-- COYB --
Skrevet af Tintin9
Allan var jeg sikker på var en klasse signing - men er tæt på at være et flop.
Ganske fin spiller, men som Morsor skriver for langsom og ikke god nok, når makkerne hed Gomes, Doucoure, Davies og hvad de tynde midtbanespillere vi har hedder.

Fint af spare hans løn, men får vi også lidt mønter for ham?
Skrevet af morsor
Kan ikke forestille mig at man får meget for ham. Det primære er også at spare hans løn.
-- COYB --
Skrevet af Sten_H
Kan godt forestille mig, at Everton lader Allan skifte på en fri transfer, bare for at slippe af med hans løn. Det lille beløb der måske kunne opnåes, er relativt småpenge, set i forhold til at der sparres ca. £ 4 mill i lønudgifter fra nu, til Allans kontraktudløb næste sommer.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Sten_H
Så er Allans transfer til Al Wahda i UAE også bekræftet af Everton:

https://www.evertonfc.com/news/2803488/allan-departs-everton

prisen er ikke oplyst, men tyder da på man har fået lidt for ham, og han ikke bare har fået en fri transfer.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af blåt blod
Sjovt så lidt der bliver skrevet om Popes indsats i Englands kamp mod Italien. Kunne i forstille jer, at det var Pickford, som lavet det samme. Nu kan der vist ikke være mere diskussion om, hvem der skal stå for England.
Once Everton has touched you, nothing will be the same (Alan Ball)
Skrevet af morsor
Er det egentligt ikke blot 3-3 målet hvor han klodser lidt?

Ellers enig i at sportspressen ret dovent kritiserer Pickford, tydeligvis uden at have føling med hans faktiske præstationer. Da de så nogle redninger sidste sæson mente de han havde en opblomstring. Alle der ser ham hver gang ved han har været stabil længe.

Bevares, han er ikke fejlfri og der er aspekter af hans spil hvor niveauet kan og bør hæves. Det er dog ikke umuligt at de to nye centerforsvarere kan indpode noget mere lederskab i ham.
-- COYB --
Skrevet af morsor
Bilyaletdinov er sgu blevet trukket ind i den russiske hær.

Sikke noget. Held og lykke til ham - eller hvad man siger.
-- COYB --
Skrevet af Sten_H
https://www.evertonfc.com/news/2832508

John Ebbrell er ikke længere en staben i Everton, han rykker til Oldham, hvor han skal være assistent manager for David Unsworth.

Det må efterhånden gøre ondt i hjertet på Bill Kenwright, at se alle alle de tidligere spillere forlade klubben. Jeg har det egentlig fint med at de forlader klubben, hvis de ikke er gode nok til deres job. Vi skal væk fra, at tidligere spillere ansættes i klubben, udelukkende fordi de er tidligere spillere i klubben.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Yobo
Vi stormer op gennem tabellen! Måske rykker vi slet ikke ned. Tænk, hvis DCL kommer tilbage, så ender vi jo i top 12!!!
annonce
0