Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Jeg har sgu ondt af jer som fans af en hæderkronet klub - det er fuldstændig idiotisk at I skal ende i den situation. Desværre har Lampard endegyldigt bevist at han ikke kan lede en Premier League klub.

Moshiri er vel på niveau med den tidligere ejer af Newcastle og det bedste der kunne ske for Everton er vel et investeringsprojekt fra USA eller Mellemøsten
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Sten_H
Moshiri blev kun ejer af Everton, fordi han var den eneste af de potentielle købere i 2016, der ville give Kenwright en rolle i klubben. Kenwright er det store problem.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Yobo
Har I set det 20 minutter lange interview med Moshiri begået af en eller anden fanrepræsentant?
Jeg ved ikke, hvad jeg skal mene. Kynikeren i mig siger, at det er rædselsfuldt og staged, og at Moshiri er en snog. Og så er der også noget befriende i det. Erkendelsen af egne fejl og mangel på kompetencer.
Men chokeret er man jo.
Danjuma er jeg ligeglad med. Han rådner op i Spurs, men det vil han åbenbart gerne. Cool nok.
Jeg gad godt se Dyche. Tjek det hold, han tog 7. pladsen med i Burnley. Det kunne Lampard ikke få til at overleve i Superligaen.
Skrevet af morsor
Jeg undgår generelt Everton-relaterede interviews eller lignende og har gjort det længe.

Engang indtil for nylig troede jeg at Evertons ledelse var sådan gennemsnitlig - set på PL-niveau.

Stadionet er jo vigtigt - og det har de trods alt sat i gang. Jeg kunne dog godt frygte at det viste sig at de heller ikke just har de nødvendige evner som bygherre.

Men ellers virker de helt overmatchede i stort set alt de foretager sig. Det er de samme former for panikløsninger i årevis nu.

Hvis Joe Royle var yngre og ledig er han præcis det der skulle til. Hans oprydning efter Mike Walker var imponerende - og selvom Joe Royle selv hadede udtrykket ´The Dogs of War´, var det sgu et rigtigt hold der trods tekniske begrænsninger aldrig lagde sig ned.

Måske Sean Dyche er ham der skal til? Ikke vild med ham - men der er altså mindst en håndfuld ganske brugbare spillere som nogen må kunne vride noget ud af.
-- COYB --
Skrevet af vincevega
Både Denise og Moshiri er begge enormt gode til at spinne virkeligheden og fortælle, at klubben er veldrevet. Der bliver mange gange henvist til "The Strategic review" og Thelwells 120-punkts plan.

Sagen er bare den, at Everton er den absolut dårligste drevet fodboldklub i PL, og kigger man nøgternt på tal siden 2016 - både ift. net spend, liga-placering, cup-runs, antal trænerfyringer og underskud på balancen - så kan man måske argumentere for, at der ikke findes en anden klub der drives så åbenlyst amatøragtigt som Everton.

Og hvem betaler prisen?

Everton har fantastiske fans, og fansene kan kun se måbende til, mens vores fantastiske klub smuldrer, fordi der sidder åbenlyst inkompetente mennesker i toppen. Bill Kenwright har intet at lave i Everton, og det er mig uforståeligt, at man ikke har indset det forlængst.

Everton er en laughing stock, og spillerne (sendt Danjuma) undgår os, fordi der ikke er nogen der gider ind til det inferno og kaos, hvilket er super forståeligt.

Klubbens store FFP-problemer bekymrer mig meget, for vi er nok kommet til det punkt, hvor klubben ikke har råd til en nedrykning. Et optimalt scenarie i min bog vil være, at vi bærer os med stolthed indtil sommer, ansætter Bielsa som dermed har tid til at sætte sit præg på holdet, og så vil et år i Championship nok gøre os rigtig godt. Akkurat som det har gjort for Leicester og Newcastle.

Men har klubben råd til det? I don´t think so.
Skrevet af ToonInStoke
Der florerer en video pt. på SoMe med sure Everton fans der har barrikaderet vejen for Gordon og dernæst lokker ham i baghold. Ret skræmmende egentlig.

https://www.facebook.com/Magpie247/videos/751788593267331/
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Yobo
Ja, den har alle talt om i mere end en uge.
Det bliver Dyche, skriver Sky. Det er jeg godt tilfreds med. I vores situation kan vi ikke få det bedre. I øvrigt er han morsom.
Men altså, Burnley spillede jo ikke smuk fodbold. Tænk, hvis han starter Keane og Tarkowsky og McNeil næste gang.
Ok, jeg kan godt mærke, at jeg er utryg ved det.
Skrevet af Watchdog
Dyche.

Kortsigtet, kedeligt, mere af den samme "lappeløsning vi skal overleve ved at grave os ned" mentalitet.

Everton har brug for en langsigtet plan og et totalt reset. Nu hænger vi sikkert på en fattigmands Allerdyce i flere år.

Det eneste positive er at jeg nu har fået mere fritid i weekenden.
Jeg gider ikke se mere tabermentalitets "fodbold".
Skrevet af vincevega
Okay, okay, okay. Dyche det blev. Han skal nok kunne organisere os, men hvem fanden i helvede kan vi tiltrække af spillere med ham ved roret? Ashley Barnes?

Forhåbentlig kan han på mirakuløs vis sikre os overlevelse, og så har vi måske Bielsea klar i kulissen til at overtage til sommer med en fuld pre-season. Det tror jeg i øvrigt gerne han vil uanset om den hedder PL eller CL.
Skrevet af Yobo
Watchdog, jeg synes, at du er helt væk i din vurdering af Dyche.
Manden udrettede mirakler med Burnley over en 10-årig periode, tog et lortehold i Europa League. Hvorfor skulle et reset ikke kunne laves med ham?
Skal det absolut være en eller anden slikket latino, du vil have på linjen?
Jeg synes, at klubben skriger på jordbundethed, realisme. Det kommer Dyche til at levere, og han kan tage os op, hvis redningsaktionen kikser.
Vi ER jo tabere lige nu, totalt udblokkede og gennempulede tabere, hvorfor skulle vi så begynde at spille som Brasilien 1982?
Skrevet af Watchdog
Bielsa "skibet" er sejlet. Det var nu eller aldrig.

Hans krav har nok krævet at klubben skulle "op i omdrejninger" og der blev stillet hårde krav til både spillere og ledelse.

Det synes "ledelsen" lød som alt for meget arbejde og bøvl, så det var bedre med endnu en formålsløs lappe"løsning".

Skrevet af Yobo
Vi var med garanti rykket ned med Bielsa. Jeg er lykkelig for, at vi slipper for en af verdens mest neurotiske trænere.
Skrevet af Watchdog
@Yobo.

Jeg er sikker på mange synes Dyche er det "sikre" og "rigtige" valg. Det må folk selv om.

Problemet er bare at nu har vi spillet røvsyg, defensiv lortefodbold hvor det mest af alt har drejet sig om at ødelægge modstandernes spil og sparke bolden helt ud af stadion for at trække tiden ud og det eneste vi har fået ud af det er den ene nedrykningskamp efter den anden.

Dyche spillede det samme lortefodbold med Burnley som var fuldstændig uudholdeligt at se på og rykkede ned. Jeg vil hellere se maling tørre.

Jeg er sgu´ ligeglad med vi ikke har spillerne til at spille Brazzerbold. Jeg vil ikke beholde 1 eneste af vores nuværende spillere nu hvor Richardlinson er væk.

Vi har brug for et totalt reset og det ville Bielsa have givet og samtidig havde vi spillet underholdende bold hvor man dør med støvlerne på som jeg til hver en tid ville se frem for det røvsyge, apatiske "hvide flag" lort vi har spillet og nu også fremadrettet kommer til at spille.

Held og lykke med det. I´m out.

Skrevet af Watchdog
@Yobo

Everton rykker ned i år uanset om vi så ansatte verdens bedste træner.

Det er på tide at tænke langsigtet og finde ud af hvad man vil have Everton til at være fremadrettet ikke at lappe på den bunke lort man har nu.

Også der er vi tilsyneladende uenige, men det er der jo ikke noget nyt i. Vi er ligeså forskellige som Dyche og Bielsa og fred være med det.
Skrevet af Yobo
Der er mange selvmodsigelser og unøjagtigheder i din tekst, så det er vanskeligt at forholde sig til den. Men hvis nogen repræsenterer det "at ville dø med støvlerne på", så er det da Dyche og Burnley. Og hvis bare Lampard havde spillet, som du karakteriserer det, så lå vi nok ikke i bunden. Jeg har ikke set et defensivt hold under ham. Jeg har kun set apati og et fravær af vision og spillemæssig identitet.
Fodbold kan udøves på flere måder. I Manchester City er spillerne ved at falde i søvn under kampene, fordi de røvkeder sig under Pep.
Du vil åbenbart gerne se noget Bielsa-action, og det er da også ganske underholdende, men hvis vi så bevæger os et lille stykke ind i virkeligheden, står det lysende klart, at Everton FC ikke i øjeblikket har mandskabet til at forløse den stil. Det ville være gået galt.
Til gengæld får vi Dyche, som formentlig er motiveret og får bedre materiale, end han har været vant til. Jeg har virkelig svært ved at se, at han ikke skulle kunne foretage det reset, du taler om. Altså, vi Pochettino kommer jo ikke. Eller Tuchel (hvis fodbold er kedeligere end Dyches).
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Med Sean Dyche får man også en træner som før har bevist, at han har evnerne til at rykke op igen fra Championship. I 2 sæsoner på 3 år rykkede han op med Burnley med 93 points begge gange.

Det er klart, at med Evertons økonomiske situation, så kan det blive et helt andet billede end med Burnley, såfremt Everton rykker ned. Det kan godt ende med at lugte mere af Sunderland end Newcastle/Burnley - men det er nok mere et økonomisk spørgsmål end det afhænger af, hvem der sidder på trænersædet. Jeg ville dog, helt generelt set, være relativt tryg ved at have Dyche ved roret hvis man som klub skal op fra Championship igen.

Men udover at rykke op fra Championship, har Dyche så også vist at han kan blive i PL med ret så dårligt materiale og med ganske få midler til transfers.

Det er selvfølgelig en ansættelse der lugter mere af Big Sam end af Roberto Martinez, men jeg tror ærlig talt at Everton har brug for en træner, som kan piske noget energi og noget rygrad ind i det her hold og gøre dem svære at slå.

Det bliver formentlig rigtig grimt, og det er som Watchdog siger en kortsigtet løsning, som måske endda også vil ramme selvforståelsen (?). Jeg tror dog bare, at det lige nu er nødvendigt og at Dyche er en bedre ansættelse end Bielsa, når det kortsigtede mål er at undgå nedrykning og de fatale konsekvenser det kan have for klubben.

Alene det faktum at det er Moshiri der mægtig gerne ville have Bielsa bør være et red flag. Måske det er på tide at gøre det modsatte af hvad Moshiri synes.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Sten_H
Bielsa og Moshiri er næsten jævnaldrende. Bielsa er 67 og er dermed ikke fremtiden.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Yobo
Det har jo tydeligvis ramt Watchdogs selvforståelse, men Evertons bedste managers de seneste 30 år har været Royle og Moyes, og der var ingen af dem, der stod for avanceret fodbold. Så hvis det sker, må man have en meget dårlig fornemmelse af, hvem Everton har været siden Kendall, som var en simpel mand (en drukkenbolt, faktisk).
Everton behøver ikke være Barcelona for at være en fed fodboldklub.
Skrevet af Sten_H
https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-11683823/THE-CULT-BILL-Kenwright-cut-ties-Everton-wields-huge-power.html

Der er godt nok mange sandheder i den artikel. Og det fra en avis der ikke just er kendt for altid at fortælle sandheden.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af vincevega
"Everton behøver ikke være Barcelona for at være en fed fodboldklub."

Savner vi egentlig ikke bare fede personligheder igen, Yobo?

Jeg tror at grunden til, at Moyes formåede at vride kluden så meget som han gjorde over en lang årrække, skyldes en harmonisk trupsammensætning når det kommer til de rigtige personligheder der ganske enkelt forstår Everton. Og det viser virkelig hvor vigtigt det er, at vi har en manager ved roret der forstår klubben, dens historie og dens værdier. Det er vel ret beset kun Bobby og Lampard der sådan rigtigt har gjort det?

Dyche er røvsygt, men lad os for ind i helvede nu håbe, at han forstår hvilket job han har taget, modsat Koeman, Fat Sam, Silva, Ancelotti og Rafa.

Og hele det er morads falder tilbage på Moshiri. Ham og klubben er så dygtige til at formidle fortællingen om hvad de gør så godt for Everton, men med sådan et cirkus det har været, handler det simpelthen om, at de ikke aner hvilken klub de har med at gøre.

Tager man et kig på samtlige indkomne transfers siden 2016 (ca. 5 mia kr. i alt), så kan jeg kun se Gueye, Lukaku, Digne og Richarlison som værende spillere fansene har taget til sig. Det er jo en uhørt historisk ringe rekruttering begået af Walsh og Brands, og så længe klubben bliver ved med at lave de her håbløse handler (Vinagre, McNeil, Maupay) så kommer vi da aldrig videre.

Jeg er ligeglad med, om Dyche er kedelig. Manden spiser orme, og formår han at forstå Everton, og formår ham og Thelwell at hente de rigtige spillere med den rigtige personlighed, så er klubben selvfølgelig for god til at rykke ned.

Men jeg tror slet ikke på, at Dyche er billedet på det niveauskift som Moshiri har prøvet at lave siden han kom til. Dertil er der ikke glimmer nok.
annonce
0