Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pipper
Jeg så ikke kampen da jeg bare ikke orkede alle disse nederlag Everton fik.

Men hvad gjorde Maupay siden han bliver tilsvinet så meget?
Everton F.C
Skrevet af AFC92
Sparker uprovokeret ud efter Zinchenko, hvor han bliver konfronteret på det og så vælger at rive ham omkuld i samme omgang. For så at ligge og pege Zinchenko op i hovedet for at påpege han lavede frisparket.. meget usympatisk 30 sekunder i lukketid og burde have været en tur i bad. det havde ikke påvirket kampen, men skal jo stadigt straffes.
Skrevet af morsor
Jeg så nu den situation noget anderledes. Skal nogen have rødt kort et det da Zinchenko for en off the ball incident

Arsenal er frustreret. Fair nok. Men det var sgu en fortjent sejr.
-- COYB --
Skrevet af AFC92
Hvad er det præcist Zinchenko gør der kan vurderes til et rødt? at han blev revet omkuld eller sparket ud efter? Del gerne din viden.

Og hentyder du til at jeg er frustreret eller at folk der synes han skulle have rødt er frustreret? fordi det giver ikke meget mening da det røde kort aldrig ville kunne nå at påvirke kampen. Det handler om at han sparker ud efter en spiller og derefter river ham omkuld for så at bebrejde den spiller..
https://www.youtube.com/watch?v=82Cd3nZ8wQ8&ab_channel=FootballMemories
du kan selv se den igen engang, Zinchenko stiller sig op ved siden af ham for at blive revet omkuldt og Maupay teer sig som den der er blevet gjort noget imod.. hvis ikke det er klamt ved jeg da ikke hvad er.
Skrevet af morsor
Haha - er det din evidens for at Zinchenko er uskyldig? Han vader da ind i Maupay uden at bolden er i nærheden!

Er Maupay irriterende og en cunt? Ja. Lader Zinchenko sig provokere? Ja. Er den bedste løsning advarsler til begge? Ja.

End of story - og håb bare at Everton ikke har givet andre hold et blueprint for hvordan man stopper et Arsenal-hold der med al respekt nok har overpræsteret.
-- COYB --
Skrevet af morsor
Jeg var Lampard-positiv til det sidste. Og jeg var snobbet nok til at rynke på næsen af Sean Dyche de sidste par gange Everton skulle have en ny manager. Denne gang var jeg OK med ham, da man åbenlyst skulle prøve noget nyt. Ikke begejstret, men fair nok.

Tvivlede på hans startopstilling - men set i bakspejlet valgte han nok dem der kan løbe mest. For a reason.

Det vigtigste var at Everton ikke længere stod halvanden meter fra modstanderen men var i anklerne på dem når de modtog bolden. Man gjorde det endeligt besværligt at spille mod Everton.

Jeg frygtede på forhånd at Ødegaard ville kunne splitte midterforsvaret - men det lukkede man ned for så han for det meste måtte spille sidelæns eller baglæns. Så den røg generelt ud på fløjen hvor Arsenal også er gode. Overraskende nok klarede Coleman sig for det meste alene ret fint mod Martinelli, mens Myko var klart overmatchet af Saka. McNeill var nærmest MoM for at hjælpe Myko i 90+ minutter. I det hele taget flot at kunne kvæle Ødegaard på midten og så lynhurtigt kunne double-teame fløjen. I 90 minutter.

Imponeret over alle. DCL viser at han måske er tilbage til det han kan være, med de aktioner han har udenfor feltet. Iwobi er boldsikker selv når det er hektisk. Onana kan blive et Fellaini-monster.

Og kredit til Dyche der (helt sindssygt, syntes jeg) udskifter DCL med vores lorte-terrier lige efter 1-0. Fair nok - med føringen går kampen ind i en ny fase, men der er 30+ minutter igen - men det er jo en slags tillidserklæring at man signalerer at holdet nu må køre den hjem.

Jeg synes idag var det optimale tidspunkt at møde Arsenal hjemme. I forlængelse deraf må jeg sige at det også er fint at det forhadte ude-derby er næste kamp.
-- COYB --
Skrevet af morsor
Og jeg varmer lidt op ift Dyche:

https://twitter.com/Everton/status/1621911157341552643

Han lyder lidt som Moyes 2002. Which is good.
-- COYB --
Skrevet af Pipper
Jeg har set videoen 10 gange nu og kan ikke se at Maupay gør noget forkert.

At kalde ham for et svin for det er da vidst at gå over stregen. Men aldrig sjovt at tabe, det kender jeg som Everton fan alt for godt ;-)
Everton F.C
Skrevet af morsor
Er stadig lidt målløs over hvor hurtigt Sean Dyche fik en indsats ud af spillerne.

Ved ikke rigtigt om de reelt lod Lampard i stikken eller om han bare aldrig formidlede en grund-ide.

Set i bakspejlet virker næsten alle hans sejre betinget af modstanderes svaghed snarere end at Everton tog kontrol over kampen. Kunne godt lide ham men fandt aldrig ud af hvad han ville - og især hvordan han ville det.

Med Dyche er man ikke i tvivl. Forhåbentlig kan der komme en lille stime succes så der kommer mere ro over klubben. Der er trods alt ikke mange points der skal til.
-- COYB --
Skrevet af Sten_H
Merseyside derby i aften.

Evertons hold giver vel næsten sig selv, lige bortset fra at Calvert-Lewin er meget tvivlsom. I hans sandsynlige fravær, står valget mellem Maupay og Simms. Personligt ville jeg foretrække Simms, da Maupay efter min mening er uegnet som angriber alene på toppen.

Pickford
Coleman, Coady, Tarkowski, Mykolenko
Iwobi, Gana, Onana, McNeil
Doucoure
Simms
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af vincevega
Maupay er efter min mening uegnet til at spille i Premier League.

Jeg håber også, at vi får Simms at se. Jeg håber virkelig, at Dyche giver knægten nogle kampe i streg og så stille og roligt indfaser DCL. Men mon ikke, at han vægter erfaring højest i den situation vi er i, og så bliver det jo nok den franske terrier. Men han er i min optik decideret ubrugelig.
Skrevet af morsor
Simms starter sgu!

Det er lidt desperat - men sådan er det jo bare i Everton.
-- COYB --
Skrevet af morsor
Tja. Marginaler illustreret.
-- COYB --
Skrevet af vincevega
Så kom det sande ansigt frem, og vi crasher igen hårdt ovenpå Arsenalkampen.

Frygtelig, frygtelig kamp på samtlige parametre.
Skrevet af Yobo
Den ene sekvens i første halvleg tager livet af os. Vi mister modet, og de får indtryk af at være sig selv igen. Havde vi scoret, hvad så …
Og det er jo nok de situationer, vi skal udnytte. I åbent spil kan vi ingenting uden DCL. Simms virker slet ikke klar tempomæssigt.
Jeg troede, at de blæste rundt i Championship bare uden teknik, men han løb i det samme tempo hele tiden. Der manglede nogle hug med tydelig aggressivitet.
Grusomt at se på.
Ved begge mål har vi mulighed for at tage et kort og stoppe løbet, men er for søde. Ikke så Dyche-agtigt.
Leeds-kampen på lørdag bliver vild, mand.
Skrevet af morsor
Normalt derby hvor Everton selvdestruktivt lægger sig ned og bliver kildet på maven.

Mod Arsenal var der lynhurtigt to mand på deres fløje, hvor det idag virker mere som en mod en, da McNeill og Iwobi var skubbet frem - muligvis for at prøve at udnytte eventuelle fejl fra deres offensive backs.

Det er nok for ambitiøst - for de blev bare afkoblet fra spillet. Man skulle nok have gjort det mere simpelt og kopieret oplægget fra Arsenal-kampen.

Nu er der dog to hjemmekampe hvor man enten kan trække væk fra bunden eller bekræfte at man hører til der.
-- COYB --
Skrevet af Yobo
Hvordan skal vi løse vores angrebsproblem?
DCL er ude en tid endnu, og vi har ikke det punkt at spille bolden op på, som Dyche vist nok gerne vil have. Altså, det er sgu lige før, at jeg har lyst til at prøve Michael Keane, men det er trods alt næppe løsningen.
Simms skal vel have en chance mere. Det var umulige betingelser på Anfield, men der skal opfindes noget. Jeg så gerne Gray på banen, men vi er godt nok tynde. Det nytter bare ikke at tude over det længere. Der skal findes løsninger.
Skrevet af morsor
Simms må gives endnu en start. Man skal ihvertfald ikke derhen hvor Simms og Maupay skiftes til at starte. Vælg en og giv dem en reel chance.

Det kunne også være Gray? Leeds er vist stadig et Kamikaze-hold - så selv i en hjemmekamp mod dem kunne der være den plads Gray kan bruge?
-- COYB --
Skrevet af vincevega
Vi skal jo nok forvente, at Leeds kommer og moser på og efterlader tomrum bagerst. Stiller Dyche sig i bund og satser på kontra? For så er Gray selvfølgelig mere oplagt end McNeil, og det giver Pickford mulighed for hurtige igangsætninger.

Kunne man ikke forestille sig, at Dyche ønsker at bruge stål imod stål og stiller op som imod Arsenal? Hvor vi prøver at matche Leeds fysisk og satse på dødbolde?

Jeg frygter at vi ser et benbrækker-hold, som slet ikke kan følge med Leeds´ tempo. Jeg tror at vores dårlige backs i Myko og Coleman bliver udstillet af Gnonto og Sommerville, og at vi ser et mål eller to derigennem.

Hvad skal vi så sætte vores lid til? Endnu et Tarkowski-hovedstød? En tilfældighed?

Selvmål måske?
Skrevet af vincevega
Christian Atsu er desværre blevet fundet død.

Frygtelig skæbne for en yderst sympatisk fyr. Husker ham ikke som en voldsom god spiller, men han gav den altid 100% i Everton-trøjen.

Mon ikke der bliver afholdt et minuts stilhed for ham i dag på Goodison.

Æret være hans minde.
annonce
0