Snak

Mere indhold efter annoncen
Lidt rygter:

Alex Song fra Barcelona for £ 3,5 mill. Dækker efter min mening ikke en plads vi mangler spillere på, men er da en glimrende spiller.

Ramiro Funes Mori fra River Plate for £ 5,5 mill. 24 årig central forsvarsspiller, der efter sigende er lidt af en hård hund. Kender ikke meget til ham, men i hvert fald en position hvor der mangler en spiller.

KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Jep, Yobo - det var også det jeg tænkte. Oviedo dækker nemlig to pladser og er derfor også altid en god reserve at have.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Nej, vi mangler umiddelbart ikke spillere til de to midtbane-pladser, men Song har så meget klasse, at jeg snuppede ham alligevel. 3,5 mio. pund er også et decideret røverkøb.

Det kunne være meget interessant at lige vende vores midtbane, for umiddelbart kunne jeg godt se Song spille derinde.
Af boks-til-boks har vi både McCarthy og Cleverley, som begge har løbevillighed både med og uden bold. De er begge vigtige ift. at opretholde balancen på holdet.

Barry er så mere en dybdeliggende playmaker af en art, og det er så også der Song er interessant. Han er hurtigere, kvikkere i pæren og har LANGT flere kreative idéer når det kommer til at forvalte bolden. Han bliver heller ikke løbet over ende, da han også har fart og fysik.
Besic er vores pitbull-terrier jeg ikke rigtig tror har en fremtid i klubben. Han kan være fornuftig at spille imod de større hold hvor en modspiller skal mandsopdækkes, men det er også det.

En kostellation med McCarthy og Song kunne være fantastisk, men tror vi, at Martinez sådan dropper Barry uden videre? Jeg tvivler sgu, men jeg har mine håb!
Besiktas har vist været efter Besic. Jeg ville sælge ham, hvis vi kan få en ok pris. For langsom og for oppustet ego.
Martinez er en stædig mand. Han sælger ikke Besic før om nogle år, før det er klart for enhver, at Besic ikke er en gevinst for klubben.
Også derfor man ikke har sendt McGeady afsted endnu..
Men tålmodigheden med Konen har givet lidt i denne sæson, rystende, men unægteligt.
Yarmolenko nu sat i forbindelse med os. Det ville gøre mig glad.
Yarmolenko viste ihvertfald imod os i EL sidste sæson, at der er noget gods i ham. Dette bevidner hans statistik også om.

Han ville være en fantastisk tilføjelse til truppen, og det skal også nævnes, at hans kontrakt udløber næste sommer, hvilket også afspejles i prisen. Der er snak om 10 mio. pund, hvilket ville være meget value for money.

Det samme med Song i øvrigt, hvor vi skulle have budt 3,5 mio. pund.

Så er der også den argentinske midtstopper Mori, som vi også skulle være i forhandlinger med. Han koster eftersigende 5,5, så jeg synes der er masser af kvalitet for pengene hvis vi haler alle tre i land.

Så må vi se over de næste par kampe, om Konen kan gøre sig som potent 2. valg eller om der skal lejes en der kan presse Lukaku.

Pengekassen må være tom, hvis vi henter de 3 ovennævnte.
I øvrigt rart at høre om tre transfers, som sagtens kan virke sandsynlige.

Jeg har hørt om alt for mange forholdsvis urealistiske transfermål i andre klubtråde herinde (ingen nævnt, ingen glemt).

Det må være Ramiro Funes Mori fra River I er ude efter. Han var jo med til at vinde Copa Libertadores med River Plate og det jeg så af dem, der var han en af de bærende kræfter. Jeg håber dog ikke det betyder at I kan finde på at sælge Stones, hvilket det heldigvis heller ikke lyder til.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Ja, lige præcis Andib! Villarreal skulle vidst også have interesse i ham.

Nej, altså det er lidt en bred misforståelse, at man tror en ny midtstopper er Stones-afløseren. Vi sagde jo farvel til Alcaraz og Distin i sommers, og det efterlader os med Stones og Jagielka som vores eneste centerbacks med PL-klasse. Så det har egentligt altid været en del af transferplanen, at der skulle en ny spiller ind.

Tyias Browning har været glimrende i opstarten og har vist sig at være bedre end man regnede med. Dette er dog ikke holdbart.
annonce