Snak

Mere indhold efter annoncen
30 mill afslået for Stones.....
Med fare for opstandelse mener jeg faktisk at et bud i den størrelse burde accepteres! Han bliver aldrig handlet til den pris fremadrettet, og med tanke på hvad yderligere 30 af de store kan give os af muligheder på markedet. (Måske er der ikke andet?)

Jeg synes han er god og en klog spiller, og kombinationen med ham og Jags er god og lærerig for unge Stones, men hånden på hjertet - jeg kendte ham ikke for 2 år siden, og i dag er han min 30 mill værd????..

Er jeg den eneste, der tænker sådan eller?

(Det er så ligefør jeg siger selv, og vi køber ham tilbage om 2 år for 10)
Evertonians are born, not manufactured We are the chosen ones….
Jeg tænker ikke sådan overhovedet.
Hvis du ikke kendte Stones for to år siden, følger du bare for lidt med i Everton.
For 30 mio. kan vi ikke få de to CB´er, vi har brug for, da Barnsley også skal have et cut af salget. Det vil være tosset at sælge for de håndører. Han koster minimum 40, men bør ikke skydes af nu. Det er for sent,
Om to år er han ligaens bedste boldspillende stopper, englænder etc.
Vi kan ikke undvære ham nu, og han er betydelig mere værd om et eller to år.
Enig Yobo

Everton mangler stadig en CB, og skal vi pludselig ud og finde to, giver det nærmest umulige konsekvenser. Stones er isoleret set næppe 30 mill pund værd, men i det samlede billede kan der ikke sælges nu…..
Merseyside rules
Hver sit syn Yobo, mener nu jeg er ´relativt´ godt informeret om Everton og følger godt nok med. Måske ikke ift dig og andre, men sådan er der så meget.....
Stones som ligaens bedste forsvarsspiller om 2 år tvivler jeg nu nok på, også selv om det blot er engelske, men lad det nu ligge.
Jeg mener nu stadig at for 30 mill skal han skydes afsted, og pengene bruges på erstatninger. Uagtet hvor stor vi mener klubben er, er vi bare (imp) i en liga, hvor vi kan sige nej til den slags penge, især da vi ej heller har en sugar daddy i baggrunden med ubegrænsede midler. Du får så rimeligt gode CB i Europa for 15 mill, og så suveræn ser jeg ikke Stones, - måske på sigt, men bestemt ikke nu.

Mit spørgsmål var egentlig om jeg var den eneste, der mente han skulle sælges til den pris, og af de par svar, der er kommet, står jeg jo alene med det synspunkt - fair nok.
Det ændrer dog ikke ved min holdning.
Evertonians are born, not manufactured We are the chosen ones….
Pfk, hvis klubben mener, at vi har råd til at beholde ham - og Kenwright bliver hele tiden anklaget for at være både grisk og nærig - så er der vel ingen indlysende årsager til at sælge. I hvert fald ikke til 30, når Chelsea sidste år solgte en forsvarsspiller, som ikke kunne forsvare, til 50.
Og du må da gerne pege på et par britiske forsvarsspillere med større talent.
Men jeg respekterer din holdning. Jeg forstår den bare ikke.
Skal man følge Martinez udtagelser,skal det nye storhold bygges op omkring Stones, Barkley og Lukaku.
Hvis man sælger nu af de unge giver man vel os afkald på chancen for at skabe det nye Everton.
30 mill er da fint nok men der burde være penge fra tv aftale og overskud på balancen
til at følge linien.

Hvis man først begynder at sælge,er jeg personligt bange for det hele bliver et salgs marked.
@pfk

Det ville være en selvmål af dimensioner at sælge Stones til Chelsea nu.

Først og fremmest grundet prisen. Du vil gerne skyde ham af for 30 mio pund. Det giver os 24 mio. pund, hvor 100% af det nok ikke bliver sat af til nye spillere.

Husk nu på, at det også handler om Evertons selvforståelse. Martinez har gentagne gange sagt, at den eneste måde at udfordre top 4 på, det er at satse på unge spillere og handle klogt på transfermarkedet. Hvordan klinger det så, at man sælger Englands største forsvarstalent til Chelsea, for penge hvor det på ingen måde er givet man får en fuldgod erstatning? Og så sent i transfervinduet endda?
Man kan altså godt lade sin holdning blive ændret en smule, når man snakker med folk der har mere forstand på noget end en selv. Det lyder ikke til at du tager særlig meget til dig.

@kbecher73

Jeg er meget enig i dit indlæg. Bliver Stones solgt, så vil Lukaku og Barkley også finde ud af, at døren ud af klubben ikke er så lukket som vi gerne vil have den til. Det er et meget skidt signal at sende til de andre prominente spillere.

moderator
Ud fra et rent sportsligt synspunkt er det dog langt fra katastrofalt, hvis blot priserne kan presses lige så godt som i Stones-tilfældet. De penge der kan komme ind tror jeg hurtigt kan styrke holdet mere end de enkelte spillere der sælges, også selvom de i dag er bærende spillere. Udover mere eller mindre fuldgode erstatninger vil der være midler til at styrke flere positioner. Salgene kan styrke mulighederne for på kort sigt at fastholde positionen i subtoppen, og styrke grundlaget for på længere sigt at tage skridtene længere op.

Jeg forstår dog i dette tilfælde fuldt ud pointerne om selvopfattelselsen og især timingen i transfervinduet. Er i ikke tæt på nogle stærkere midterforsvarere nu kan i gå hen og blive mere pressede end godt er, med så kort tid tilbage af transfervinduet.
https://kortlink.dk/sudv
Der kan absolut ikke herske tvivl om, at Stones med 100% sikkerhed bliver solgt i næste sommervindue. Grunden til at man ikke skal lytte til pfk her, og sende ham afsted for 30 mio er, at hvis Chelsea er villige til at smide 40 mio for Stones nu, hvor meget er de så villige til at give for ham om et år med 50 kampe mere i benene?

Derudover skal et salg af Stones til så mange penge også times sådan, at han skal afsted så hurtigt som muligt næste sommer, så klubben har god tid til at forvalte de mange millioner og gøre holdet stærkere. For det er langfra en umulig mission, så længe man har forberedt sig godt. Dette er alfa omega når man er Everton.
Apropos snakken om Everton og forsvarsspillere, så skulle Ramiro Funes Mori snart være sealed. Prisen skulle ligge på omkring 5-6 mio. pund og synes det virker meget interessant.

Som type passer han perfekt ind, så vi må krydse fingre for at den bliver officiel.
annonce