Snak

Mere indhold efter annoncen
Pedulla melder om enighed mellem Inter og Torino. Det bliver ifølge ham 30 millioner euro (og nogle bonusaftaler ), hvilket er helt fornuftigt.

GDS melder desuden, vi var i kontakt med Dybalas entourage i går ang. En aftale. Det var eftersigende første gang i 10 dage, men det bliver en spændende uge, vi går ind i på den front, da Dybalas selv skulle have sat deadline for sit skifte.
Tillader mig lige at stikke hovedet ind og forhøre mig om jeres syn på den nye trøje (se evt. link i bunden)?

Jeg skriver det ikke for at provokere, men er oprigtig ked af, at Inter umiddelbart har smidt hele deres æstetiske sans på gulvet. Fra det flottete logo til det nye makværk og nu en trøje, som ville se billig ud for selv Atalanta.

https://www.footyheadlines.com/2021/04/inter-22-23-home-kit.html
Sjovt, jeg synes faktisk den er ret klassisk.
Det er den vel også. Bjælken over brystet er bare grimt, synes jeg. Og så farverne, som er helt uden nuancer. Det ligner mere Club Brugge end Inter.
…jeres syn på den nye trøje

Den er fin. Klassisk.
Det eneste man designmæssigt rigtigt kan lege med på en Intertrøje er tykkelsen på striberne og nuancen på den blå farve.
Sidste år var der slangeskind og ikke rigtig de klassiske striber, så det tror jeg, man vender tilbage til af den grund og så er striberne bredere end forrige år og den blå farve ser lidt mørkere ud.
Jeg ser frem til at se udebanen og 3. trøjen.
Jeg kommer ikke til at græde snot over at Dybala smuldrede mellem fingrene på os - bedre er han heller ikke, og så er han noget af det mest ulækre - men det er stadig en kæmpe fiasko af Marotta, at være så længe i pole position og så se ham smutte til Roma for en relativt lav løn.

Ydermere, så skulle Torino ifølge Schira være frustrerede over, at Inter synes at opføre sig som om Bremer absolut kun vil Inter og forhandler derefter. Det er ikke svært at forestille sig at Juventus kommer ind fra siden og snupper ham med det samme uden de store aber dabeier.

I så fald er det fyringsværdigt arbejde, og det er sagt uden at blinke.
La prende Vecino.
Det ligner umiddelbart en Roma-transfer, og så har jeg svært ved at se, hvorfor vi skulle have ligget og rodet med en 3-4-1-2 i testkampe. Og personligt havde jeg da gerne set en trio med Dybala, Martinez og Lukaku. Dybala kunne give os noget uforudsigelighed og lirke de tæt-parkerede hold bedre op. Det manglede vi sidste år.

Vi overlever nok, men ligesom dig – OC – så virker det som en skidt manøvre af Marotta. Det er vel særligt de udgående transfers, den kniber med. Pinamonti-penge manlger og Sanchez er besværlig (som man vel er, når man har kassen til gode den resterende kontraktperiode og kan lave nada for den).

Der hvor den knækker for mig, er hvis vi mister Bremer, som længe har lignet en rimelig sure thing. For satan der er gået nøl i den handel. Og man skal lige vove på at så sælge Skriniar og fedte en Milenkovic ind som erstatning. Fy for..

Men lad os se. I dag skulle være en afgørende dag ift. Bremer. Sker der intet, kan man kun håbe, at han ikke vil byde Torino-fans at skifte til Juve / vitterligt KUN vil Inter, som der har været skrevet om. Men altså.. Kom nu for hulan i sving!
Helt enig Søren.
La prende Vecino.
Det er ikke nødvendigvis lige så nemt og ligetil for Marotta at indlede og gennemføre forhandlinger i det prisleje som Bremer klub ønsker, især med det trods alt beskedne råderum Marotta i realiteten har at forhandle med. Samtidigt skal man ikke glemme Inter har en ejer der fremstår meget insisterende på højt profiterede salg før større investeringer, hvilket ikke ligefrem gør forhandlingerne nemmere.

Oveni kan man jo mene at der skal to til en tango, hvilket har været nærmest umuligt at praktisere med den noget urealistisk værdisættelsen man har haft i Torino på en spiller med 15 millioner euro frikøbs klausul om 6 måneder. Hvor mange hold har egentligt vist sig villige til at smide nævneværdigt mere end det Inter på stående fod har budt? Det er hvertfald svært at få øje på. Der tales om at Juventus kunne smide over 40 millioner euro men jeg vil nok mene at det ikke er et beløb Inter bør gå med på.

Det er for i øvrigt helt normal at benytte en hvilken som helst form for pression der kan få prisen ned, det er hverken første eller sidste gang en klub har benyttet sig af en sådan, det er trods alt en del af gamet.

Angående Dybala har det længe lugtet mest af en mulighed man søgte hvis intet bedre bød sig. Efter Lukaku muligheden opstod blev interessen da også noget lunken.
@El
Det er naturligvis givet, at Marotta må arbejde med sine midler. Men en del af hans arbejde består også i at få de dyre drenge sendt afsted og rettidigt gøre plads til at opsnappe de her mulige gode handler som Bremer og Dybala må betegnes som.

Cairo er da også en nød at handle med, men vi har nu også spildt tiden længe, på trods af en pagt med spilleren tilbage fra december, og ser nu ud til at kunne blive overhalet af Juve og deres De ligt penge. Bremer vil være en kvalitetstilgang til vores forsvar, og jeg mener tilmed, at Inzaghi forleden var ude og sige, Inter var/er i færd med at sikre en ”vigtig defensiv tilføjelse”. Har man danset om den varme grød for længe? For selvom der er snak om en 15 mill. Klausul til januar, nytter det jo intet, hvis man mister manden. Og kan man finde samme kvalitet for lad os sige 30m + en ungdomsspiler og bonusaftale? Jeg tror det ikke.

Mht. Dybala er det lidt det samme. Var Zhang ikke også ude og udtale sig positivt om ham eller give fans indtryk af, at der nemt kunne ske noget der? I hvert fald har man misset en god mulighed, ligner det. Her nok mere fordi man ikke kan skibe Sanchez ud, da han hviler godt i sin bjørneskindspels og sipper champagne (læs har det for godt i sin kontrakt). Jeg kan godt se, Lukaku kunne ændre billedet, men det ligner nu, at man gerne ville Dybala, men ikke kan finde ud af at komme af med spillere.

Altså: Jeg har ikke lyst til at vi fyrer Marotta. Jeg synes, han har gjort meget godt! Men her synes jeg, der er uheldig kommunikation udadtil, for meget ventetid og for ringe arbejde med at få de tunge gutter ud af vagten. Vidal er væk – please få Sanchez ud også.
annonce