Snak

Mere indhold efter annoncen
@ Foggy

Perisic har spillet klart flest kampe i karrieren på venstrekanten. I sidste sæson spillede han ligeledes 21 ud af 33 kampe på venstrekampen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Jeg har altid troet Perisic var naturlig venstre wing? Han har i hvert fald spillet sine klart bedste kampe i venstresiden.
(Edit: ahh too slow)
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Jeg læste et sted, husker ikke hvor nu, at Joao Mario bliver hente på lån for at passe på FFP. Har I stødt på noget lignende??

EDIT: Fandt det selv, men det var så ikke lån alligevel
The Lega Serie A erroneously wrote that Joao Mario had joined Inter on loan, helping the Nerazzurri with Financial Fair Play.

The midfielder has moved to San Siro from Sporting CP, in a deal which is thought to be worth around €45m.

That raised questions about how the Beneamata would comply with their FFP obligations, but the official transfer listing on the Lega site confirmed Joao Mario is on loan.

However, a few hours later this was changed to a permanent transfer, suggesting it was simply an administrative error.
Svipser er nok det forkerte ord at bruge. Indsæt gerne et andet et som betegnelse for at jeg finder beløbet for Mario og Candreva for værende alt for højt.
Lad mig prøve;

Candreva er klasse, men hans alder og prisen hænger ikke 100% sammen. Nok derfor det tog så længe at blive enige. Vi var desperate, Lotito tålmodig.

Joao Mario virker som en fin spiller, men hans prisskilt sender ham i verdenseliten - og den tror jeg ganske enkelt ikke på. Vi får se.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Tja, det er vel også for tidligt at bedømme - i hvert fald i forhold til de vanvittige beløb, der er i omløb i fodbold i forvejen. At vi så kan være enige i, at "x-antal dobbeltcifret millioner" for en fodboldspiller generelt er vanvittigt, er en anden ting - og også en hel anden debat.

Her over sommerferien er jeg et eller andet sted bare kommet frem til, at det ikke er mig, der står med regningen. Forstået på den måde, at jeg bare vil have spillere i klubben, der fungerer på banen. Hvis Mario har et godt niveau, kan løfte vores midtbane og generelt kan være med til at skubbe Inter i den rigtige retning, så er Interfanen i mig i meget, meget høj grad ligeglad med om han har kostet 5 eller 50 millioner Euro. Og så går jeg stadigvæk ud fra, at jakkesættene i bestyrelsen ved hvad de laver i forhold til FFP og deslige.

Men igen, at fodboldfanen i mig er lige dele bekymret og rasende om de penge der er i omløb i moderne fodbold, er en hel anden historie.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
På Deadline Day ligner det Inter går efter Lichtsteiner. Om jeg fatter noget...

Jeg forstod Candreva-købet. Jeg lærte at forstå Joao Mario (da vi fik ny træner), men Lichtsteiner!
32 år og usympatisk
@Facchetti: Jeg er så enig omkring Lichtsteiner som man overhovedet kan være! En Juve-spiller med fascistiske tilbøjeligheder - jeg vil hade at se ham i trøjen!
Hvis man ser langt borte fra hans personlighed, alder og teatralske tendenser på banen, så kan jeg godt forstå Inter vil have en type som ham. Hurtig og arbejdsom back, som kan noget frem ad banen. Men så tag da for helvede en anden mand!

EDIT: Så tag hellere Maicon tilbage.
Bonus info. Kan se på wiki (skulle lige se hvor gammel Maicon efterhånden er blevet) Maicon har en bror, der hedder Marlon Brando, hah!
Lichtsteiner skal holde sig væk. Så hellere Caceres. Jeg synes dog godt, vi kan smække transfervinduet i. Vi er fint dækket ind på samtlige pladser.

Indtil videre har det været et godkendt transfervindue. Der er kommet nogle klokkeklare forstærkninger ind i form af Candreva, Banega og formentlig Joao Mario, en god breddespiller i Ansaldi og en spændende type i Barbosa. Jeg synes desuden, at vi har handlet klogt i at hente Caprari, og leje ham ud igen med det samme.

At vi så desuden ser ud til at beholde profilerne (læs: Icardi, Brozovic, Handanovic og Murillo) er også godt gået og skaber en god kontinuitet. Det eneste jeg kunne ønske mig, er at vi kom af med noget af dødvægten (Melo og Rano) og omdistributerer lønkronerne, men det kan jo nås endnu.

Alt i alt synes jeg, at vi efter Juventus, Napoli og måske Torino (sidstnævnte ift. sidste sæsons hold) har klaret os bedst i Serie A (på papir, altså). Storsøster til gengæld...

PS: Kan vi ikke hyre Marlon Brando til ét eller andet i klubben?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce