Snak

Mere indhold efter annoncen
@FD: Den fangede jeg godt.
Jo jo, det var nu snarere til OC.

Rolando vil være kærkommen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
"Der er i hvert fald langt fra Bonucci og Musacchio, til Zapata,"

Nå ja nu har Milan jo altså også Romagnoli som vel ret beset er fuldgod i forhold til de førstnævnte. Og Zapata som 4 valg er bestemt acceptabelt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Ja jo, det var lige off the top of my head.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Ok, uanset så jeg sgu glad for vi i Milan endelig har 3 rigtig gode forsvarere. Dels bliver vi ikke handikappet i forbindelse med skader, og dels så har vi også muligheden for at slå over i et 3 mands forsvar, hvor det kunne være aktuelt.

Jeg vil give dig ret i at den position normalt ikke er den hvor man har størst rotation, samtidig er jeg dog også enig med dine medfans, i at lige netop midterforsvaret er er så essensielt at et stort niveauforskel fra starter til indskifter kan være yderst katastrofalt.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
[...] samtidig er jeg dog også enig med dine medfans, i at lige netop midterforsvaret er er så essensielt at et stort niveauforskel fra starter til indskifter kan være yderst katastrofalt.

Det er også svært at være uenig i. Det er heller ikke det, jeg postulerer. Jeg synes nok bare, at, som tingene står nu, niveauforskellen mellem førstevalgene og reserverne ikke er så stor, som mine medfans synes. Det kan selvfølgelig altid blive mindre, og Rano er så absolut ikke sikkerheden selv - men han kan da for pokker begå sig mod langt de fleste hold i rækken, trods alt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Sabatini siger at Vanheusden måske bliver og så agerer han backup. Kender ham ikke nok til at sige om er god nok til førsteholds fodbold men det går vel som backup eller hvad ? Sampdoria vil jo gerne have , og måske han havde godt af mer fast spilletid , men vi står jo og mangler . Og det kunne da være lækkert at bruge vores egne talenter. Desuden så fuck doria lige nu efter det stunt med schick.

Angående Karamoh så skulle den også være tæt på offentliggørelse. Lad os håbe vi får vores egen O. Dembele. Næsten samme alder ved skifte og et lyn på kanten. Ved dog ikke om karamoh er så god en dribler. Mindre kan også gøre det. Statistik mæssig var dembele dog noget skarpere i Rennes med 12 mål , 5 assist i 26 kampe mod karamohs 5 mål , 4 assist i 35 kampe. Med til historien hører også at Rennes havde en kollektiv god sæson med Dembele og Caen havde en skidt sæson i den netop afsluttet. Under alle omstændigher bliver han billig ! Så det kan næppe gå helt galt .
Forza Inter
Nu er sammenligningen mellem Dembele og Karamoh nok heller ikke helt fair. Karamoh er fysisk set på størrelse med Kondogbia, Karamoh er med andre ord ikke ligefrem en klejn spiller, han er faktisk lidt af en bulldozer.

prisen taget i betragtning håber jeg ikke der er nogen i deres vildest fantasi der forestillede sig at han er i nærheden af Dembele, Dembele har trods alt kostet næsten 30 gange så meget. Men viser han sig at blive det er det godtnok et scoop af uhørt høje dimensioner....

Karamoh er talentfuld, ja, men jeg syntes på stående fod det er helt væk at sammenligne ham med netop Dembele, der ud fra hvad jeg ved, både er hurtigere, bedre teknisk og en bedre dribler. Hvilket Karamohs størrelse i betragtning ikke er vildt overraskende.
Gabigol: Benfica er ifølge Sky blevet tilbudt en købsoption på 25 € plus et større ikke oplyst % af et evt. vidersalgs , FI mener denne er på 25%.

edit: nye oplysninger fra SKY og Di Marzio først set på FCIN

PLEASE LET IT BE TRUE

update 2

Sky sport rapportere at der snart er en aftale med Torino, om et salg af Ansaldi, prisen er endnu ikke opdateret.
@z4e

Tror du tog den sammenligning lidt for bogstavelig. Jeg er udmærket klar over at han ingen Dembele er. Desuden så snakker jeg om Dembele anno 15/16. 30 gange så meget - what hvad snakker du om. Han kostede 15 til Dortmund . Ja han var et meget større talent og bedre dribler. Fart virker karamoh nu ligeså hurtig. Anyway de spillede begge kant på et midterhold i Frankrig. Var lige gamle mens de gjorde det og har et par karakteristika som minder om hinanden og en del som ikke gør. Så var den sammenligning vidst heller ikke mere væk. Jeg nævner blot deres situationer(da Dembele var i Rennes) har nogle ligheder omend Dembele selvf. Var et større talent hvorfor hvis karamoh var det havde vi aldrig fået ham fra andre større klubber. Derfor kan vi stadig håbe på han får Stor udvikling som Dembele gjorde det ved hans skifte.
Forza Inter
annonce