Snak

Mere indhold efter annoncen
120 minutter i benene til om tre dage og stensikkert nederlag til Lazio, 1 mål i 5 kampe og så taber vi til et Cutrone mål.

Den her sæson er ovre. Glem alt om Champions League. -16 minus til Milan kan sagtens nå at vendes.

Fuck dig Joao Mario.
La prende Vecino.
Milan er ligeså rædderlig som os, så det tror jeg nu ikke. Men der skal virkeligt andre boller på suppen skal vi i CL og så skal denne krise stoppe med det samme efter vinter pausen.
520 minutter/1 mål.

Sabatini og Spalletti er selvfølgelig komplet og aldeles uden skyld. Sådan er det jo med piedestaler.
La prende Vecino.
I skal nok nå CL, vil hellere have jer i top 4 end Lazio.


Som jeg skrev i sommers, så troede jeg ikke på en træner og et par spillere fundamental vil ændre på kulturen, det ville kræve et langt sejt træk fra alle i klubben og jeg har hele tiden skrevet at vores her og nu kunne være en kort optur, som det ses og man ikke kunne vurdere om holdet for alvor var forandret før man havde set det over en længere tidshorisont. Med de nuværende resultater så stiller det hverfald et spørgsmål om vi ikke blot så en sådan og at de grundlæggende strukturer ikke blot er de samme og intet reelt har forandret sig på et dybere plan.

Spaletti har ingen reel skyld i dette, han gør hvad han kan og Sabitini ligeså, men man ændre ikke en kultur på et halvt år.

Det skrevet så tror jeg også klubben og trænerstaben arbejder og gør alt hvad de kan og så må tiden vise om de lykkedes eller ej. Vi er uagtet denne dårlige stime mere end med i kapløbet og får vi vendt denne hurtigt så er der intet tabt!
Vrøvl på vrøvl på vrøvl.
La prende Vecino.
“men man ændre ikke en kultur på et halvt år.“

Conte gjorde ellers præcis dette i sit første år hos Juve.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Vi er til grin. Tænk at tabe til et Milan-hold der var taktisk sat op af fucking Rino!? Det er jo nærmest komisk at tænke på. Mario må i øvrigt kandidere til et af de dårligste indkøb i nyere tid. Han er simpelthen så elendig den mand. Og så får han tilmed spilletid hvilket betyder at hans elendighed har direkte indflydelse på resultaterne. Få nu den mand væk fra banen på permanent basis!

Det er godt nok svært at tro på en sejr på lørdag lige pt.
Gusten

Nu syntes jeg ikke i havde denne tendens til at opgive, falde fra hinanden, mangle gejst og vilje ved modgang. Jeg vil nu også mene der var flere ting der gik op i en højere enhed ved jeres første mesterskab.

vi har døjet med det her i snart 7år og ingen træner har hidtil kunne knække koden. Det er en fejl hvis man tror en træner kan løse det alene, det kan en træner ikke, det er ganske enkelt at tillægge en træner al for stor betydning. Det kræver at alle i klubben inkl. ledelsen, spillerne og andre vigtige medarbejder arbejder målrettet for at ændre på tingenes tilstandende.

Det er igen ikke kvaliteten på banen det fejler og heller ikke på træner bænken, det er andre faktorer der forsager at spillerne fejler.

Jeg køber ganske enkelt ikke individ perspektiver såsom Mario er ringe det er hans skyld, det er jo håbløst, manden har evnerne problemet er mentalt der forsager han kikser i den kontekst han eksistere i, man kan jo bare se hvad der skete for Coutinho, Kondogbia da de kom ind i en anden kontekst og arena de udløser deres potentialer. For i øvrigt modsiges en dimensionelle forklaringer såsom individ perspektiver kontant af forskningen, der konstatere det er utal af faktorer der resultere i bestemte strukturer og derfor også mange ting der skal ændres på samtidigt og sideløbende.

Men ja folk vil gerne have simple og letforståelige forklaringer, såsom det er indvandrends skyld, islam forsager terror og andet uvidenskabeligt vås.
Men ja folk vil gerne have simple og letforståelige forklaringer, såsom det er indvandrends skyld, islam forsager terror og andet uvidenskabeligt vås.

Haha. WTF!? Stop dig selv Z4E. Du vrøvler i den grad og lægger tilmed ord i munden på os andre.
annonce