Snak

Mere indhold efter annoncen
I øvrigt er det også bare Intertråden i en fucking nøddeskal. Vi har, efter alt at dømme, lige landet én af rækkens bedste midterforsvarere, endda på en gratis - men selvfølgelig skal vi da skændes om, hvorvidt vores reserve er bedre end Juventus´ ditto.

Ugh.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Er det ikke i mangel af bedre, at D´Ambrosio har overtaget venstre back? Jeg synes også, at Cancelo har vist sig bedre frem som højre back og på baggrund af præstationerne på den position ligner en fremtidsinvestering.
Mojn do!
Det er meget muligt, at D´Ambrosio står anført som venstreback og Cancelo som højre ditto på startopstillingerne, men i praksis har det været omvendt. Både mod Samp og mod Napoli spillede Cancelo venstreback - selvom de i sidstnævnte kamp skiftede side i pausen.

Men det er også lige meget; jo, der er en højreback, der for tiden spiller på vores venstreback. Om det er i mangel af bedre eller ej, ved jeg ikke. Pointen er, at det fungerer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@Foggy: Ja, i min optik er det helt klart i mangel af bedre. Cancelo vil helst selv spille højre back og er også klart bedst på højre back grundet sine offensive kvaliteter som kommer bedst til udtryk i den side (han er forholdsvis etbenet). D´Ambro er derfor røget over på venstre til tider fordi han - på trods af at det på ingen måde er hans naturlige plads - stadig er det klart stærkeste alternativ på den plads (læs: de venstrebenede "naturlige" venstre backs i truppen er ikke gode nok).
Bortset fra at Dambro i praksis ikke spiller på venstre...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Min pointe var også bare, at I har to gode højre backs, men ingen venstre backs. Ellers ville en af de to ikke være foretrukket frem for Dalbert m.m.

D´Ambrosio er en habil defensiv back, og derfor er han ikke en skidt midlertidig løsning til venstre back, så længe Cancelo spiller så godt, som han har gjort de sidste par kampe.
Mojn do!
Ja, hvis det her var Manager?

Realiteten er, at Cancelo og D´Ambrosio har præsteret fint til meget fint på de to backs, hvorfor det selvfølgelig ville være galimatias at skifte ud på det nu. Selv hvis Dalbert (eller Santon, eller whatever) var verdens bedste back (firkantet stillet op), så fungerer Cancelo og D´Ambrosio lige nu som del af den enhed, der har spillet godt her på det sidste - hvorfor man selvfølgelig også holder fast i dem. Det er trods alt en holdsport, ikke et spørgsmål om at kaste elleve spillere på taktiktavlen.

Det skal ikke undervurderes, hvor stort et problembarn venstrebacken har været de sidste par sæsoner - så når vi endelig ser ud til at have fundet en habil løsning i form af Cancelo, skal der ikke pilles ved det, uanfægtet hvilket niveau konkurrenterne måtte have.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@FD: Jeg skriver at D´Ambro "til tider" har spillet på venstre efter at Cancelo er blevet fast mand - for det har han. Lad nu være med at benægte fakta.
@Foggy: Lige præcis. Jeg er helt enig.
Nå men, det beklager jeg da virkelig meget så.

De Vrij!

Yeey!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce