Snak

Mere indhold efter annoncen
Lazio kommer ikke til at score mere end 2 mod os Z4E.

De må for min skyld gerne fortsætte med, at score +2 i de resterende kampe.
Deres forsvar er til gengæld helt væk + jeg hørt at VAR ikke er for god ved dem. ;)
Grande Inter!
PLUS vinder Napoli på søndag, så er der kun 1 point op til Merda, som mangler Roma og os. Det kan blive nervepirrende i top 2.

Dejligt at Calcio i år er begivenhedsrigt, og der er flere om buddet. EL-kampen er heller ikke færdig.
Grande Inter!
@FD:
Alle diskussioner herinde er ligegyldige.
Arh det er da vist en overdrivelse:) Jeg synes da også vi har mange gode diskussioner herinde.
@KasperNissen:
Ro på.

Vi smadrer dem i Rom på sidste spilledag. ;)
Jeg beundrer din selvsikkerhed. Men "ro på" og sæsonfinale ude mod Lazio kommer bare aldrig til at hænge sammen for mig. Jeg husker stadig tydeligt kampen i sæsonen 01/02 hvor the all time greatest i mine øjne, Fænomenet, ender med at sidde og græde ude på bænken. Det er det mest ubehagelige fodboldminde jeg har - uden tvivl. Dermed ikke sagt at jeg ligefrem forventer noget lignende. Jeg har bare af den grund meget svært ved at finde "ro" omkring situationen.
Jeg er ikke enig, I4L. Jeg synes, at ellers ret væsentlig emner hurtigt drukner i ligegyldighed og backcrawl.

Men fuck nu det - jeg kan jo bare lade være.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Det var sagt med et glimt i øjet. Jeg er lige så bange for, at misse top fire som du eller resten af Inter-lejren er.

FD har ret i, at nogle emner lige bliver en tand for ligegyldige. Jeg bidrager ikke så meget til debatten, men nyder at læse jeres forskellige perspektiver. Den "diskussion" vedr. Lazio og deres målfarlighed er lidt tynd. Lazio har som nævnt scoret 13 mål, men på en billig baggrund. Jeg tror Lazio ender på en 5 eller måske en 6 plads ;). De mangler Torino, og forhåbentligt et mere opsat Sampdoria hold, som kæmper med om EL.

Grande Inter!
Roma har altså også et tricky program - det skal man ikke undervurdere. De har eksempelvis SPAL ude næste gang hvilket på ingen måde er en walk-over. SPAL vinder ikke særlig mange kampe, men de er ret svære at slå. De har således tabt markant færre kampe end holdene omkring dem, og man skal faktisk helt op til Torino på 10.-pladsen for at finde et hold med færre nederlag end SPAL.

Samtidig er de gode hjemme hvor de "kun" har tabt 5 ud af 16 kampe.
Nej, SPAL bliver ikke en walk-over - men det er stadigvæk ikke en kamp, jeg vil betegne som tricky.

På papiret skal vi sætte vores lid til, at Torino i Torino kan gøre det onde ved Lazio; at Atalanta stadigvæk er kørende runden efter, og kan give den gas mod Lazio i Rom; og at Juventus vinder over Roma, alt i mens vi ikke skal have nogle alvorlige slingre i valsen.

Jeg tror også, at det bliver afgjort i sidste runde. Spændende er det i al fald.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
På den ene side ville jeg gerne have, at Juventus taber mod Roma, men så alligevel ikke. :O

Vi skal nok i sidste runde, ja.
Vi skal fandme i top 4!
Grande Inter!
@FD: Nej det kommer selvfølgelig også an på hvad man lægger i ordet "tricky". Jeg lægger det i det at det er en kamp som umiddelbart godt kunne ligne en nem opgave for Roma men som i virkeligheden ikke er det. Og med tanke på at SPAL ligger meget tæt på nedrykningsstregen men samtidig "kun" har tabt 5 hjemmekampe OG har spændt ben for både Juve og os så mener jeg helt klart at det er en tricky kamp.

Ellers er jeg enig med dig i at Lazios kampe mod Torino og Atalanta umiddelbart ligner de største muligheder for "hjælp" - plus deres kamp ude mod Crotone. De viste sidste år og også i går at de ikke går ned without a fight.

Kampene mod Juventus - både vores og Romas - er nemmere at regne med efter næste runde hvor vi kender resultatet af Juve-Napoli.
annonce