Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg synes, at både Crespo og Cruz - måske mest bemærkelsesværdigt for sidstnævnte med tanke på hans 13 ligamål i sidste sæson - har virket trætte og ufatteligt uskarpe når de en sjælden gang har fået chancen. Men det er jo også svære vilkår at præstere under for to ældre herrer, som må formodes at skulle bruge længere tid på at ramme formen end Ibra, Adriano og Balotelli, som har fået mest spilletid blandt angriberne i denne sæson. De har alle haft flere sammenhængende kampe, noget som ingen af de to argentinere kan prale af. Og det har vel været påtrængt med en forryngelseskur på holdet, som kan forklare især Cruz´s fravær.
Var det ikke også noget med, at Zlatan kunne se frem til en klækkelig bonus fra vores gavmilde præsident, såfremt han opnåede at score 25 ligamål, eller var det blot rygter?
http://www.gazzetta.it/C…76511.shtml

Mourinho taler om tre nye spillere foruden Milito og Motta.

Mit bedste bud er at det ender med Carvalho, Deco og vores østrigske ven. Hvis Ibra smutter, skal der dog en angriber mere til. Her er Cassano nok bedste bud.
Razz har dog ret.
Hvis Zlatan ryger, så skal man vel have en makker a la Cassano til Milito. Alternativt skal Balotelli udvikle sig hurtigt, så han kan trække læsset.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Jeg ville rigtig gerne se Carvalho og Deco komme til klubben, ville være noget nær optimalt. Derudover ser jeg gerne at vi får Cassano.
Og hvis Zlatan ryger, så gør det ikke så meget hvis bare vi får Eto´o den anden vej. Altså vel og mærker hvis vi har fået kreative krafter som Deco og Cassano til klubben.
Davide Santon er blandt Lippis udvalgte til Confederations Cup, der afvikles senere denne måned i Sydafrika.

Såfremt han fortsætter udviklingen i den kommende sæson, kunne det ligne en VM-billet til den unge fyr. Særligt fordi Italien er usædvanligt ringe besat på de to backs i disse år.
Razz har dog ret.
Hans fordel er at han dække begge sider, men han står vel alligevel bag folk som Zambrotta, Oddo, Grosso og Dossena.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Oddo er vist helt ude af billedet. Jeg tror Lippi påtænker at bruge ham i højre, hvor han selvfølgelig er bag Zambrotta.
Razz har dog ret.
Lippi har sagt, at han overlod spillere som Motta, Marchisio osv. til Casiraghi, som gerne vil bruge dem til U-21 EM her til sommer. Herefter må man gå ud fra, at Motta erstatter Santon.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Nja, det ser ud til, at Zlatan er tabt (hvilket vel ikke er den store overraskelse). Fedt at Eto´o kommer den anden vej dog! Han kan sagtens bruges. Hvis nu også bare Deco eller Elano (eller begge to) og Cassano ville rejse til Inter, så ser det fedt ud til næste sæson. Carvalho er jeg stadigvæk ikke for begejstret for, men han er vel en forstærkning.

Vedrørende Santon: ifølge flere medier har Lippi tænkt sig, at lade den unge Davide starte ind! Velfortjent, må man sige. Årets åbenbaring, i min verden i hvert fald.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce