Snak

Mere indhold efter annoncen
Tuttomercatoweb.com melder om, at Inter repræsentanter er i London for at forhandle med Arsenal om Robin van Persie. Det lyder umiddelbart ikke helt skidt, men man kunne jo godt forestille sig, at Van Persie´s pris er noget mere pebret end Moratti måske er villig til at betale.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Quaresma har afvist tilbuddet fra Genoa, som dog formentlig ikke får nogen indflydelse på handlerne med Motta og Milito. Der er dog mulighed for at Obinna ryger til Genoa i stedet.

Ellers forlyder det at handlen der sender Carvalho til Inter mere eller mindre er på plads, mens Zolas West Ham skulle være interesseret i at tilknytte Luis Jimenez.
Razz har dog ret.
http://www.channel4.com/…jun10c.html

Så kan i selv afgøre hvem i helst vil miste:)

Men sandsynligheden for at han bliver er vel noget større når man snakker om det ikke varer længe før Zlatan skifter!
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Eller Maicon på vej til en seriøs lønforhøjelse =0)
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Det ligner en lønforhøjelse..

Ibra og Maxwell mod 10 mio euro og Eto´o og Touré er de seneste rygter.
Razz har dog ret.
Forstår simpelthen bare ikke hvad vi skal med alle de defensive forsvaresspillere, selvom Toure er en skide dygtig en af slagsen. Var det ik snart på tide at skrive med nogle kreative typer. Det skal dog sige Toure er ret god til at gå frem i banen, men han er selvf. ikke den kreative type med de målgivende afleveringer.

Jeg elsker Ibra, men jeg har det lidt sådan at det er win/win situation. et hold kan blive alt for afhængig af en spiller, som Inter virkelig er blevet over de sidste år. Ved at sælge ham kan man forhåbentlig give et bedre kollektiv, hvor presset ikke ligger på en spiller.

Beholder man ham, jamen så har man en klassespiller, som dog virkelig skal have noget seriøst hjælp fra midtbanen. Som fodboldelsker vil det da være interessandt at se ham i Barca.
Forza Inter
Nu er vi åbenbart sat i forbindelse med en Hr. Ederson. Kender absolut ingenting til manden, udover at han er midtbanespiller, 23 år og brasilianer.

http://goal.com/en/news/…erson-agent

Nogen der har en større viden om ham?
Jeg tvivler. Han skal vel afløse Juninho hos Lyon, og Deco er jo på vej (sick).
Det står der godt nok også i artiklen. Vi kan vel næsten erhverve os Deco for den halve sum, så den handel virker mere sandsynlig.
annonce