Du svarer på indlægget:
Aner jeg lidt bitterhed? ;)

Ja, man får en angriber der på papiret har lavet mange mål, men det er også det. Han laver absolut intet, og jeg understreger intet. Den mest luddovne angriber jeg har set i mange år, Pato og Ronaldinho fremstår som seriøse arbejdsheste ved siden af det hollandske fæ.

Ah, det er da en sandhed med modifikationer. Det er dog også ligegyldigt. Jeg har alle dage været af den mening, at angribere har én opgave på banen: at score mål. Så er jeg såanset ligeglad med hvor grimme, heldige eller ufortjente de er.

Absolut, men hvis man vil dominere kampe nytter det jo ikke noget at man har en angriber med bevægelsesbesvær.

Han er da netop hårdt arbejdende? Ligesom ved de fleste ollandske angribere, har han fra barnsben af fået at vide, at han er den første forsvarsspiller - ligesom forsvarere er de første angribere. Schalke´s spil er da bestemt heller ikke kontrapræget. I hvert fald ikke i de par kampe, jeg har set.

Han laver ikke en dyt. Hans store succes for Schalke i starten, kan tilegnes en altid bevægelig Raul Gonzalez. Han skabte utrolig meget plads for den kedelige hollænder.

Ah, rolig nu. Det er også en umulig sammenligning, da de som spillertyperne slet ikke minder om hinanden. Desuden tror jeg ikke, Inter fans vil sammenligne Huntelaar - hvis han vel at mærke skifter til Inter - med en spiller, der hovedsageligt har haft succes i rivalen over dem alle! Det svarer vel lidt til, at vi skal til at sammenligne Zanetti med Maldini...

Selvfølgelig vil de sammenligninger komme, da han jo har været i Milan.

Uenig. Van Basten har et marginalt bedre snit end Huntelaar (1,62 mål per kamp mod 1,56, henholdsvis). Van Basten havde dog den fordel, at han var en sikker starter hver gang, og jeg kan desværre ikke finde minutstatistikker. Det ville ikke overraske mig, hvis Huntelaar scorer mere per minut end Van Basten gjorde.

Huntelaar er et fjols, og serie 5 spiller ved siden af van Basten, der var verdens bedste angriber i sin tid. Han bevægede sig, og havde blik for medspillerne. Ikke for sjov at Fabio Capello gav Zlatan en video med hjem af van Basten som lektier. Han var næste mand efter Baresi på holdkortet i Milan, daværende tids klart bedste hold.

Jeg prøver ikke at klandre Van Basten dog. Han er en ægte legende, og en sympatisk fyr oveni. Men det virker lidt som om du er utrolig bitter over Huntelaar, og det præger dine meninger om ham.

Ja, gu er jeg bitter over at smide 15mio€ efter en ubevægelig nulbon, der intet kan udover at sparke på mål. Jeg får næsten(og kun næsten) ondt af Cassano med alle de sublime pasninger han skal spille indover så Klaus kan trille den i mål.
0