Du svarer på indlægget:
Kuzmanovic er akkurat det vi har brug for, Schelotto var Stramas ønske, og Kovacic taler for sig selv.

1 sejr i de sidste 7 kampe er altså godkendt eller hvad? Og selvfølgeligt bliver der ikke scoret nok, når alt angrebsspil afhænger om Guarin/Cassano har en god eller dårlig dag. Der er -INTET- andet.


Og så synes du ikke, transfer politikken har fejlet? Hvor er de offensive kort? Hvor er angriberen vi manglede? Du kan ikke både have det ene og det andet. Jeg er fint tilfreds med de nye tilgang - men dermed siger jeg ikke, jeg er tilfreds med den overordnede politik. Det er ganske tydeligt, at Inter mangler mål - man kan jo ikke vinde ellers.

Hvis Messi som 18-årig skulle ind og afgøre hver eneste kamp i pressede situationer på nærmest egen hånd, var han så blevet til hvad han er i dag? Næppe.

Hvis, hvis - det kan jeg ikke bruge til noget. Det er der ingen der kan spå om, og derfor er dit argument også ugyldigt.

Bortset fra mod Udinese, er der de sidste ti kampe altså ikke haglet mange mål ind - forsvaret fungerer, og det samme gør midtbanen. Det vil sige, at offensivet fejler. Hvilket jo ikke er underligt, når man tænker på, at vores offensive ´kreatør´ er Fredy fucking Guarín, der er det mest forudsigelige menneske i moderne fodbold. Desuden mangler der en goalgetter. Hvilket bringer mig frem til mit næste spørgsmål; hvad mener du, Strama kan gøre bedre med de spillere han har?
0