Du svarer på indlægget:
Og så synes du ikke, transfer politikken har fejlet? Hvor er de offensive kort? Hvor er angriberen vi manglede? Du kan ikke både have det ene og det andet. Jeg er fint tilfreds med de nye tilgang - men dermed siger jeg ikke, jeg er tilfreds med den overordnede politik. Det er ganske tydeligt, at Inter mangler mål - man kan jo ikke vinde ellers.


En vis Ricardo Alvarez sidder på bænken, og så vidt jeg ved, så var det Strama der skibbede Coutinho afsted.

Bortset fra mod Udinese, er der de sidste ti kampe altså ikke haglet mange mål ind - forsvaret fungerer, og det samme gør midtbanen.


Nå? Samlet 5 mål mod Torino og Siena? Ikke prangende. Forsvaret fungerer på ingen måde, og at du kan komme med sådan en udtalelse, chokerer mig. Jeg tror vi har set vidt forskellige fodboldkampe, hvis du mener den samme midtbane, hvor parret Gargano-Zanetti har luntet rundt, har virket optimalt.

Du mangler desuden at svarer på de taktiske dispositioner i forhold til Zanetti på midtbanen, hvilket, ifølge mig, er den store grund til vi lukker så mange mål ind + 3-mandsforsvaret.

Hvilket bringer mig frem til mit næste spørgsmål; hvad mener du, Strama kan gøre bedre med de spillere han har?


Holdet burde være godt nok til at vinde over Torino og Siena som har tabt 7 ud af de sidste 8 kampe, og det er det naturligvis også - hvis man blot har en træner, som stadig lever højt på sejren i Torino, men egentlig ikke har så meget mere at hænge sin hat på.
0