Du svarer på indlægget:
Tja, hvis man spiller med et tremands forsvar, må man gå ud fra, modstanderen får chancer. Så er det jo ligesom op til offensivet at score - hvilket de ikke magter. Og så er vi tilbage ved, hvilke spillere kunne gøre et forskel rent offensivt.


Er det virkeligt dit argument, i forhold til at 3-mandsforsvaret fungerer?! At angrebet ikke scorer?!! WTF.

Jeg har da aldrig postuleret, at Zanetti-Gargano fungerer? De har da heller ikke dannet par alle gange, så jeg ved ikke hvor du vil henne med det der?


Det har de op til flere gange, senest imod Torino.

Jeg har svaret, at jeg synes, Zanetti skal på kanten, men hvem skulle så have dannet midtbane i dag? Cambiasso er skadet og du mener Gargano ikke er god nok; så kommer man jo hurtigt frem til Zanetti.


Selv Gargano er bedre end Zanetti på midten, HVIS man giver ham de rigtige opgaver (som i Napoli): erobr´ bolden, spil den videre. I stedet har han ageret spilstyrer ala. Cambiasso, og det har slet ikke fungeret. Hvems ansvar er det? Strama selvfølgelig.
I øvrigt, siger jeg igen, har man en Alvarez siddende på bænken, og hvad med Benassi og netop udlejede Duncan? Hvad blev der af ungdoms-projektet? Gone like the wind, ligesom Stramaccionis mod.

Men i sidste ende er det spillerne der skal præstere, og ikke Strama.


Med overstående har du lige undermineret hver eneste fyrertræning i fodbold-historien. Strama er altså uden skyld i alt det her? Han er efter min overbevisning hovedfiguren.
0