Du svarer på indlægget:
Nu er det jo ikke bare en enkelt gang Icardi har udbasuneret forholdet til hans tidligere bedste vens kone.


Så Icardi fortæller folk, han elsker sin kone - sikke et svin. Han giftede sig trods alt med hende, hvorfor kærligheden må være ægte - ergo er det ikke en Terry eller Giggs situation, hvor de knalder udenom bare fordi de kan. Dermed ikke sagt, Wanda og Icardi ikke kunne have håndteret det meget, meget bedre.

Og når han så samtidig krydrer hele misæren med at få tattoveret Lopez´s børns navne på armen.
´
Indrømmet, det er pinligt. Men for fanden; kunne det måske tænkes, han gør det, fordi han elsker de børn, og ikke for at pisse Maxi Lopez af?

Hvad er det i øvrigt Maxi Lopez har gjort galt i denne her sag, et manglende håndtryk?

Altså, udover at være Wanda Nara utro, inden hun og Icardi hookede up? Er han så også øretæveindbydende?

Hør, sagen er lort og barnagtig - det kan vi hurtige være enige om. Men det er fortsat dumt, som fodboldfan at bringe det op, hvis man intet med Maxi Lopez har at gøre. Endvidere aner vi ikke det første om hvad der ellers er foregået bag scenerne, hvilket gør det endnu mere fjollet at genoplive sagen hver gang Icardi udtaler sig.

Har Icardi håndteret det her på fornuftig vis? Nej. Var det i orden at få taget de billeder med Maxi Lopez´ børn? Nja, det kunne godt have trængt til lidt mere situationsfornemmelse. Men at påstå, på baggrund af stupiditeter begået i forelskelse, samt nogle tatoveringer, at Icardi er øretæveindbydende er simpelthen for fjollet. Og nej, det har intet med farvet at gøre. Jeg kender ikke Icardi, Wanda eller Maxi Lopez - jeg kunne bogstaveligt talt ikke være mere ligeglad med deres personlige liv. Jeg har et par hundrede ting, der bekymrer mig mere, end first world problems, fodboldmillionærer render ind i.

EDIT: Jeg trækker mig i øvrigt for en sjælden gang fra den her debat, såfremt der kommer et modsvar. Jeg har alt muligt andet bedre at lave end at bruge krudt på det her.
0