Du svarer på indlægget:
"Så Icardi fortæller folk, han elsker sin kone - sikke et svin. Han giftede sig trods alt med hende, hvorfor kærligheden må være ægte - ergo er det ikke en Terry eller Giggs situation, hvor de knalder udenom bare fordi de kan. Dermed ikke sagt, Wanda og Icardi ikke kunne have håndteret det meget, meget bedre."


Ja han er et svin overfor sin "bedste ven" Der er jo ingen grund tiol at tvære det ud i hovedet på ham, kan du ikke se det er ydmygende for Maxi Lopez

"Indrømmet, det er pinligt. Men for fanden; kunne det måske tænkes, han gør det, fordi han elsker de børn, og ikke for at pisse Maxi Lopez af?"


Det kan sikkert godt tænkes, men igen, han er en offentlig person, hvorfor dele det på twitter, han ved jo udmærket godt at det kommer på forsiden af samtlige sladderaviser, og Lopex har jo tidligere ytret, at han ikke bryder sig om at hans børn på den måde blive "udleveret" i offentligheden.

"Altså, udover at være Wanda Nara utro, inden hun og Icardi hookede up? Er han så også øretæveindbydende?"


Ja det kan meget vel være, men nu snakker vi jo om Icardi, at Maxi er hans kone utro, legimitere sgu da på ingen måde at Icardi, der er Maxis ven, knalder hans kone/exkone og samtidig udstiller det for hele verden. Det handler om at man er et fjols hvis man på den måde går bag sin vens ryg, færdig arbejde, det kan der ikke være to meninger om

Hør, sagen er lort og barnagtig - det kan vi hurtige være enige om. Men det er fortsat dumt, som fodboldfan at bringe det op, hvis man intet med Maxi Lopez har at gøre. Endvidere aner vi ikke det første om hvad der ellers er foregået bag scenerne, hvilket gør det endnu mere fjollet at genoplive sagen hver gang Icardi udtaler sig.


Hvorfor er det dumt? det skal der ikke meget omløb i hovedet for at forstå at hvis man knalder sin vens kone så er man ude på et skråplan, og alle hans twitter beskeder er jo netop med til at understøtte at han ikke bare var forelsket, nej det skulle af uransagelige årsager virkelig tværes ud i hovedet på Maxi, og så bringe hans børn ind i det?? Det kan der sgu argumenteres imod, uanset hvor stor en interista man er.

"Har Icardi håndteret det her på fornuftig vis? Nej. Var det i orden at få taget de billeder med Maxi Lopez´ børn? Nja, det kunne godt have trængt til lidt mere situationsfornemmelse. Men at påstå, på baggrund af stupiditeter begået i forelskelse, samt nogle tatoveringer, at Icardi er øretæveindbydende er simpelthen for fjollet. Og nej, det har intet med farvet at gøre. Jeg kender ikke Icardi, Wanda eller Maxi Lopez - jeg kunne bogstaveligt talt ikke være mere ligeglad med deres personlige liv. Jeg har et par hundrede ting, der bekymrer mig mere, end first world problems, fodboldmillionærer render ind i."


Men hvorfor i alverden så overhovedet indlede et forsvar af Icardi, at han er øretæveindbydene er da ganske åbenlyst, i hvilken grad han er øretæveindbydene kan sikkert diskuteres, men vi kan vel for fanden godt blive enige om at det han har haft gang i, ikke ligefrem er hverdag i den hverden, Maldini og Zanetti tror jeg godt jeg rimelig hurtigt kan konkludere ikke er øretæveindbydene i sådan en grad, uanset farverne på deres respektive trøjer.
0