Du svarer på indlægget:
Det er ligegyldigt. Manden har én opgave og det er at præstere på banen. Så længe hans synder bunder i manglende situationsfornemmelse (som primatpenissen helt rigtigt påpeger på forrige side), kan det virkelig ikke bringe mit pis i kog. Endvidere har han ret; vores offensiv er tandløs og det skal der gøres noget ved.

Hvilket bringer mig til den her fine blog, med mange gode pointer: <a rel="nofollow" href="http://www.football-italia.net/74935/mancini%E2%80%99s-inter-must-take-more-risks" title="http://www.football-italia.net/74935/mancini%E2%80%99s-inter-must-take-more-risks" target="_blank">http://www.football-italia.net/74935/mancini%E2%80%99s-inter-must-take-more-risks</a>

Skribenten rammer hovedet på sømmet. I sidste sæson var det store mængde mål der blev scoret imod os et kæmpemæssigt problem - også under Mancini og hans betonmidtbane. Man ville da tro, at det faktum, det er blevet fikset i indeværende sæson ikke ville have gået på bekostning af vores målfrekvens, men det er alligevel sket.

Étmåls-sejrene er gået an indtil videre, men det er jo ikke holdbart i længden - det så vi egentlig allerede mod Palermo. Mancini må da snart se, at en midtbane der består af Guarín, Melo og Kondogbia langt fra skaber nok og at der skal noget kreativitet ind - her har Brozovic gjort et positivt indtryk i de to kampe, han har fået fra start.

Ét eller andet sted kunne jeg virkelig godt tænke mig, vi stiller, som vi én gang tidligere på sæsonen har gjort, i en 4-2-3-1* - og da især mod de svagere hold, som vi skal ind og dominere. Vi har fået et hav af offensive kvaliteter ind på holdet - brug det nu!

*Handa; JJ/Tello, Murillo, Miranda, Sønnen; Medel/Melo, Kondogbia; Perisic, Brozovic/Jovetic, Ljajic; Icardi
0