Du svarer på indlægget:
...en af dine "juventus bliver favoriseret af dommerne" diskussioner i Juventus-tråden, men nok om det.


Uha, du skulle have set reaktionen fra jeres side af, hvis jeg var stormet ind i jeres tråd med lignende spekulante og i lang udstrækning uberettigede postulater om eksempelvis Pogbas stjernenykker. Jeg ville være blevet mødt med en langt flere rullende øjne og dum-smarte bemærkninger, end det ´udefrakommende´ er blevet mødt af herinde.
Og det over en diskussion, som for det første egentlig i lang udstrækning er rimelig bastant kritik af en af vores spillere, på baggrund af gisninger og en sag som det virker som om de fleste ikke rigtig har sat sig ind i, og for det andet som ikke fører nogen vegne eller noget med sig overhovedet.

edit: Og så i øvrigt resten af hans udtalelser, som der nok på belejlig vis er blevet ignorerede, da de ikke matcher det image man prøver at pådutte ham;

I’m sure we will improve on this before the end of the year. This season we have more players of individual quality and that in a way penalises me, but we all want what’s best for the team. We know we’re up there, we needed to get points here and it’s what we did.
0