Du svarer på indlægget:
@ Interforlivet

Medel spillede en godkendt kamp mod Palermo - men fremragende? Det synes jeg nu ikke. Medels helt store force og den, efter min mening, primære begrundelse for hans startplads, er at han er en virkelig dygtig pasningsspiller, både i præcision (hvor han for ikke så længe siden var ligaens bedste) og i at fordele spillet. I sidste sæson begyndte han dog at miste bolden oftere og oftere, samt lave pasningsfejl - og det er han ikke holdt op med her i starten af den her sæson. Endvidere er det selvfølgelig ikke ønskeligt, at Medel - af alle spillere - er ham der render i feltet hver gang. Han er en terrier og en oprydder, samt god til at hente bolden og fordele den videre. Det er det, han ønskeligt primært skal holde sig til.

Forstå mig ret, han spillede så absolut ikke en skidt kamp, men han var en lille smule fejlcastet. Det er Banega og/eller Kondogbia, der skulle have været i feltet mest - ikke Medel.

Endvidere vil jeg til enhver tid mene, at vi mod hold som Palermo, Chievo og formentlig også Pescara, der alle tre som udgangspunkt gerne vil fedte sig til en uafgjort, sagtens kan tåle at spille med tre relativt offensive og kreative midtbanespillere. Brozovic, Kondogbia og Banega kan alle sætte en mand eller to, har allesammen et fint oversigt og blik for spillet og kan alle tre finde plads i det lille rum. Medel flytter spillet fint, men mod et hold der pakker sig, går det gerne en smule for langsomt. Der kan vi så godt bruge det kreative indspark, som Brozovic har. Medel har så snarere sin berettigelse mod hold, hvor der skal kæmpes meget på midten.

Jeg har i øvrigt aldrig set Brozovic brokke sig over sin løn, andre steder end i sladderspalterne. Jeg håber og tror, vi ikke er så dumme, at vi smider en potentielt verdensklasse midtbanespiller ud af døren. Endvidere er han en typisk ´De Boer´ spiller - hvilket i øvrigt også gælder Joao Mario.
0