Du svarer på indlægget:
@Flying Dutchman: Forstå mig ret, han spillede så absolut ikke en skidt kamp, men han var en lille smule fejlcastet. Det er Banega og/eller Kondogbia, der skulle have været i feltet mest - ikke Medel.

Det er så faktisk det jeg ikke er helt enig i. Hvis du havde fortalt mig inden kampen at han skulle rende rundt og lave dybdeløb og komme i 2. bølgen i angrebene, så havde jeg helt sikkert også kaldt det en "fejlcasting". Men jeg synes faktisk at han udfyldte rollen rigtig flot. Han fik skabt masser af ravage, havde mange gange næstsidste fod på en chance og kom også selv frem til en rigtig god mulighed i første halvleg (hvor han dog burde have scoret). Det var for mig ekstremt opløftende at se ham i sådan en rolle. Og det lover godt for fremtiden at han tilsyneladende har lidt offensive kvaliteter i sig også.

Endvidere vil jeg til enhver tid mene, at vi mod hold som Palermo, Chievo og formentlig også Pescara, der alle tre som udgangspunkt gerne vil fedte sig til en uafgjort, sagtens kan tåle at spille med tre relativt offensive og kreative midtbanespillere. Brozovic, Kondogbia og Banega kan alle sætte en mand eller to, har allesammen et fint oversigt og blik for spillet og kan alle tre finde plads i det lille rum. Medel flytter spillet fint, men mod et hold der pakker sig, går det gerne en smule for langsomt. Der kan vi så godt bruge det kreative indspark, som Brozovic har.

Det er jeg fuldstændig enig i. Og derfor synes jeg også det var så glædelig at se, at De Boer havde bedt både Banega, Kondogbia og Medel om at komme frem på banen. Når Mario eller Bozovic så kommer ind i stedet for Medel, ser det rigtig fornuftigt ud. Man bliver simpelthen så træt af at se en defensiv midtbanespiller ligge helt fast foran vores forsvarskæde i hjemmekampe hvor udeholdet pakker sig. Der er brug for noget dynamik for at lirke sådan nogle italienske forsvar op, og det skaber man blandt andet ved at lade alle sine midtbanespillere deltage i det offensive spil. Og når nu vi er så heldige at have i mine øjne 5 spillere der kan det (Banega, Kondogbia, Mario, Brozovic, Medel som jeg tager med efter i søndags;) ), skal det da selvfølgelig også udnyttes. Og netop en veksling mellem hvem der går frem og hvem der bliver tilbage, kan jo også udnyttes til at få gjort modstanderen usikker. Det synes jeg De Boer lykkedes med mod Palermo - så det håber jeg han fortsætter med.

0