Du svarer på indlægget:
@Flying Dutchman: Kan Ansaldi også spille midterforsvar? Det vidste jeg faktisk ikke. Det er da en god ting. Andreolli havde jeg ærligt talt helt glemt. Og ja jeg undlod at nævne Rano da jeg (og det gør lidt ondt at skrive det her for jeg kan godt lide hans person) mener at han simpelthen er faldet så meget i niveau, at han ikke engang er berettiget en plads som 4. CB i Inter. Jeg synes han har håndteret sin deroute i Inter så fantastisk, og han fortjener virkelig ros og respekt for det, men han har bare ikke niveauet til at være med længere. Sådan har jeg det med ham i hvert fald, og hans indsats mod Chievo gjorde absolut intet for at ændre det. Yao har jeg aldrig set spille, men jeg har dog godt lagt mærke til at han er blevet rykket op i førsteholdstruppen. Fedt hvis han kan bidrage også.

Ja, Miangue så rigtig spændende ud. Det bliver spændende at følge ham. Og ja du har da ret mht vores backs - vi er ok dækket ind. Min anke omkring positionen gik nu også mere på at vi godt kunne bruge noget mere kvalitet på pladsen sådan helt generelt set. Men jeg er nu personligt ok tilfreds med både D´ambrosio og Santon, ligesom jeg forventer at Ansaldi bliver fast mand.

Du har helt ret mht Icardi. Det havde jeg lige overset. Der er vel kun Palacio som decideret fuldblodsangriber bag ham. Det er selvfølgelig ikke helt optimalt.
0