Du svarer på indlægget:
Det synes jeg ærligt talt er en lidt halv tam kritik, når nu vi i indeværende vindue netop har vist rettidig omhu. Træneren har været på plads i mere end to måneder; Skriniar, Padelli og Valero i mere end en måned; og selv den mest nylige transfer kom tilsyneladende på baggrund af i hvert fald en måneds arbejde. Det har været den mest velovervejede transfervindue i Inter i lang, lang tid - dejligt underspillet.


Det ene udelukker ikke det andet. Man kan jo sagtens have hentet nogle spillere ind i løbet af markedet, men stadig have mangler hvor man i sidste sekund laver nogle handler i ren "panik".

Til gengæld tog Vecino og især Dalbert for ever.

Det er en ekstrem dårlig planlægning at man ikke løser det reserve problem der var åbenlys i det central forsvar, før man kastede sig over mindre vigtige forstærkninger på de tre forreste pladser.

Det giver ingen mening at man har spildt så meget dyrebar tid og resourcer på Mor og Karamoh handlerne der i sidste ende ikke blev til noget og stadig spilder meget tid på en Schick. På trods af mere herserende problemer andet steds.

Nu ender vi enten med ubrugelige reserver fra en anden klubs overskudslager, eller ender med elendige Ranocchia og Murillo der i begge tilfælde ifølge flere medier vil væk, det er bare ikke en optimal situation at placere sig selv i.
0