Du svarer på indlægget:
Det ene udelukker ikke det andet.

Bevares. Men nu reagerer mit indlæg også snarere på, at du skriver, at vi "lærer det åbenbart aldrig". Det er påviseligt forkert.

Til gengæld tog Vecino og især Dalbert for ever.

Men de er ikke panikkøb - hvilket ligesom er pointen.

Det er en ekstrem dårlig planlægning at man ikke løser det reserve problem der var åbenlys i det central forsvar, før man kastede sig over mindre vigtige forstærkninger på de tre forreste pladser.

Nej. Det ville have været ekstrem dårlig planlægning, såfremt vi havde solgt Murillo, og vores eneste reserve var en skadet Ranocchia, en ditto Santon og Vanheusden.

Men nu er det jo netop sådan, at Murillo ikke er solgt og ser ud til at blive lidt endnu - så der er jo netop tale om god planlægning. Spalletti har, helt korrekt, udtalt, at han er nervøs over manglende dækning i midterforsvaret, og dagen efter gik forhandlingerne om Murillo i stå. Det er jo textbook. Såfremt Valencia havde lukket handlen i god tid, er jeg ligeledes også sikker på, forstærkningerne ville have været på plads.

Som tingene er lige nu og formentlig bliver, er Miranda og Skriniar førstevalg i midterforsvaret, Murillo førstereserve og Ranocchia og Santon andenreserve. Dømt på tidligere sæsoner, betyder det, at Rannochia med al sandsynlighed ikke kommer i spil, og at Murillo får en kamp eller to.

Det giver ingen mening at man har spildt så meget dyrebar tid og resourcer på Mor og Karamoh handlerne

Medmindre man, du ved, kan finde ud af at multitaske?
0