Du svarer på indlægget:
Ét er at vi kun har 4 reelle midterforsvarer til at dække 2 pladser over 38 kampe + Coppaen. Nu har vi på stående fod 3. Det er problem nummer ét (bredden), og det er rigtig, rigtig stort.

Vrøvl. Vi har stadigvæk lige så mange - Vanheusden bliver jo ´bare´ erstattet med en anden Primavera-spiller. Kvantitet har aldrig været et problem, og hvis du havde gået og troet det, giver din reaktion tidligere da også mere mening.

Situationen er ingenlunde ændret. Vi har to startere i Skriniar og Miranda, en førstereserve i (formentlig) Ranocchia, plus nogle Primavera-spillere, Spalletti kunne trække på, hvor Vanheusden så var den udvalgte.

To er, at vores 2 reserver til midterforsvarer er henholdsvis pivringe og fuldstændig uprøvet. Det er problem nummer to (dybden) og er rigtig, rigtig stort.

Det er så her debatten for mit vedkommende lå. Situationen var mildest talt ikke optimalt, og det er hverken blevet bedre eller værre med Vanheusdens skade. Jeg anser dog stadigvæk Ranocchia for en fuldgod reserve i de fleste kampe, så jeg synes stadigvæk ikke, at problemet her er "rigtig, rigtig stort".

Og ja, jeg ved godt at du vil have D´Ambrosio (Santon? Seriøst? Han er vel efterhånden tættere på døden end en fodboldbane) med i den ligning, og det er velsagtens fair nok - men det er eddermandme ikke et skønhedsstempel at vi til nøds kan hive en back ind i midterforsvaret.

Santon gjorde det nu fint som midterforsvarer i sidste sæsons sidste to (?) kampe. Endvidere er det ikke min idé, at Dambro skal til at lege midterforsvarer - men det kommer efter alt at dømme til at ske, så derfor medregnes han selvfølgelig.
0