Du svarer på indlægget:
Den eneste grund til at Vanheudsen overhovedet har været på tale til at spille på vores førstehold, er at han efter alt at dømme er et exceptionel stort talent, som allerede nu viser et spil og en modenhed der er langt overgår hans jævnaldrende.
Hvis du nu bare har set ham som en udskiftelig fodnote, som så kan erstattes af en af vores andre Primavera midterforsvarer, vil jeg sige at din reaktion giver mere mening. Men ligeså uforståelig er din manglende bekymring. Normalvis snakker vi om 17-18 årige knægte hvis niveau, hvis de er heldige, kan spille med i bunden af Serie B. Og det er nu 4-geled af vores midterforsvar.

Situationen er ingenlunde ændret. Vi har to startere i Skriniar og Miranda, en førstereserve i (formentlig) Ranocchia, plus nogle Primavera-spillere, Spalletti kunne trække på, hvor Vanheusden så var den udvalgte.


Vi har en ungdomsspiller af lavere kvalitet. I den henseende er situationen kun en lille smule mere (potentielt) katastrofal end den var førhen, enig.

Jeg anser dog stadigvæk Ranocchia for en fuldgod reserve i de fleste kampe, så jeg synes stadigvæk ikke, at problemet her er "rigtig, rigtig stort".


Jeg anser ikke Ranocchia som en fuldgod noget-som-helst. Men der har du jo hele tiden gemt dig bag en kalkyle om at Miranda/Skriniar nok ikke blive skadet, så what the hell...
Hvad hvis det var Miranda der var gået ned med en lignende skade som Vanheudsen?
0