Du svarer på indlægget:
Den eneste grund til at Vanheudsen overhovedet har været på tale til at spille på vores førstehold, er at han efter alt at dømme er et exceptionel stort talent, som allerede nu viser et spil og en modenhed der er langt overgår hans jævnaldrende.

Jo, og så selvfølgelig fordi, vi mangler en anden reserve. Hvis vi var lykkes med at lande Mustafi eller Malanga eller Spiller X, så havde Vanheusden formentlig aldrig været i truppen.

Vanheusden er et stort talent - én af de større på sin plads i Europa - men af hvad jeg har læst, er Nolan og Lombardoni virkelig ikke meget efter ham, lige nu.

Hvis du nu bare har set ham som en udskiftelig fodnote, som så kan erstattes af en af vores andre Primavera midterforsvarer, vil jeg sige at din reaktion giver mere mening.

Men er han ikke det? Husk at da vi drøftede det her sidst, der stod Vanheusden, efter alt at dømme, til at være førstereserve, fremfor Ranocchia. Det er han, som tingene har set ud indtil videre, dog ikke, hvorfor hans spilletid normalvis ville have været begrænset alligevel.

Grunden til jeg nok en gang ikke er helt så bekymret som du, koges vel ned til, hvordan jeg ser det her spille ud indtil vi rammer vintervinduet: Miranda og Skriniar er begge to hverken særligt skades- eller karantæneplaget, og må forventes til at spille langt størsteparten af efterårets minutter sammen dernede. I de få tilfælde hvor det ikke kan lade sig gøre, har vi en (efter min mening) habil reserve klar, i form af Ranocchia, samt, efter alt at dømme, D´Ambrosio og Santon, óg muligheden for at skifte til et tremandsforsvar. Så chancen for, at Vanheusden, eller dennes erstatning, kommer til at spille en rolle overhovedet, er efter min mening så forsvindende lille, at jeg ikke bekymrer mig om det.

Hvad hvis det var Miranda der var gået ned med en lignende skade som Vanheudsen?

Så havde vi da været i problemer. Det er vi også hvis Icardi, Perisic eller Handanovic render ind selvsamme. Men det er jo ikke det, denne debat udspringer af. Den udspringer af I4L´s oprindelige indlæg om, at det er bad news, Vanheusden er ude. Jeg synes fortsat, det er no news.
0