Du svarer på indlægget:
Næh. Men ved du, hvorfor Rafinha startede ude i dag? Aner du hvad der spiller ind der? Jeg tror fuld ud på, at Spalletti da også helst havde startet med Rafinha - og jeg tror nok en gang ikke på, at han starter ind med Borja, kun for at pisse dig af.


Og det er lidt problemet her - du har som udgangspunkt altid den position, at de beslutninger Spalletti tager, pr. definition er rigtige.
Om argumenterne så er at "han jo ser spillerne til træning" eller at "han simpelthen ved bedst", er der ikke den afgørelse han træffer, eksempelvis og især når det kommer til valg af startopstilling, som ikke er hundrede procent logisk og truffet på baggrund af de rigtige overvejelser.
Her er vi så andre, der godt synes man kan stille spørgsmålstegn ved disse. Og at der er god grund til at gøre det - især på en dag som i dag, hvor Valero igen - hvis du kigger rundt på internettet, er persona non grata blandt Inter-fans. Overordnet set står du rimelig alene med den holdning, at manden har noget som helst at bidrage med.

Det er selvfølgelig lettere at være højlydt i modvind, det ved du også godt.
0