Du svarer på indlægget:
Så du mener altså ikke serie A´s mest scorede hold er målfarlige, de skal trods alt stadig kreere og score på de chancer og når man gør det så overbevisende offensivt burde selv ikke en mand i undertal og en kamp med 18 mark spillere stille spørgsmålstegn ved deres målfarlighed.

Men du skrev jo ikke noget om, at Lazio´s er rækkens mest målfarlige (jeg går ud fra du mener mest scorende her) hold.

Du skrev: "[...] har godt nok svært ved at se hvem af Lazios kommende modstandere der skal stoppe dem sådan som de score mål i øjeblikket." og siden "Lazio har altså scoret 16 mål i de seneste 5 serie a kampe" (her hopper du i øvrigt lettere elegant over, at de har scoret tretten, ikke seksten mål). Hvis du gerne vil fremhæve, at Lazio, med 79 mål, er det hold, der har scoret flest mål i indeværende sæson, burde du have skrevet det, fremfor kun at benævne "for tiden" og "i de sidste fem kampe". For det er altså ikke indikativ for at have en exceptionel offensiv, når man scorer seks mål mod ti Benevento spillere eller fire mål mod Fiorentina´s andetvalg.

At defensiv ikke har samme styrke ved vi alle, tallene taler for sig selv.

Ja. Det gør det faktum, at de lige nu fører målstatistikkerne også. Hvorfor dit første indlæg her enten ikke var særlig gennemtænkt eller lidt ligegyldig. For alle kan netop se, at Lazio har scoret flest mål af alle hold i rækken.
0