Du svarer på indlægget:
Jeg syntes du undervurdere de 13 mål lige lovligt meget, ligesom det er tilfældet med de 6 mod bundproppen, det lugter lidt af du ikke vil anerkende at det trods alt er gjort overbevisende.

Igen, du skrev ikke "overbevisende". Du tog kampen i aftes og opgøret mod Benevento som en begrundelse for at skrive, at du "[.. godt nok har] svært med at se hvem af Lazios kommende modstandere der skal stoppe dem sådan som de score mål i øjeblikket." og at deres seksten/tretten mål betyder, de er meget målfarlige for tiden.

Det er ikke det samme som at skrive, de har været overbevisende. Selvfølgelig var de overbevisende mod Benevento´s ti mænd - men der stopper det så vel også? Jeg synes ikke, de var synderligt overbevisende her i aftes (som hold), mens svaret på dit undren om, hvem skal stoppe Lazio som de scorer mål i øjeblikket findes i selvsamme fem kampe, du selv fremhævede: det lykkedes nemlig fint for både Bologna og Roma.

Så nej, jeg synes ikke, deres sidste fem kampe tyder på en exceptionel målfarlighed, og jeg synes heller ikke, de overbeviser som sådan, hvis det er det, du efterlyser.

[...] du får jo til at lyde som det er noget alle bare gør.

Nej, jeg gør da ej. Det er da noget pjat at påstå. Jeg adresserer kun det, du skriver - at du så tilsyneladende mente noget andet end det, du skrev, kan jeg ligesom ikke gøre for.
0