Du svarer på indlægget:
Altså det Roma som slog Barca ud, jeg håber ikke du mener at lige det hold skulle være en indikation for de ikke er det, de et altsp en helt anden kaliber end det Samp hold vi kørte over, så det er næppe et særligt god indikation for de ikke er farlige, ligesom Atalanta hold vi kørte ud af banen de sidste 20-30min (dog uden at prikke den i nettet) heller ikke just kan postuleres at være i den liga.

Bologna burde de have vundet, hverfald af det jeg så, men ligesom vi ikke kunne prikke bolden ind mod Atalanta så kunne de ikke mere end den ene i den kamp, det sker for alle, det gør dem ikke mindre målfarlige blot fordi man har en one off hvor bolden ikke vil ind i nettet selvom chancerne er dertil, så vidt jeg husker havde den en 15-16 chancer i den kamp.

De er for i øvrigt ret sigende man kan spille som Lazio i aftes og alligevel prikke 4 ind. Kan ikke huske sidst vi var i stand til det. For mig viser det en klasse og det vil jeg altid syntes er overbevisende i den forstand at man viser man kan afgøre kampe selv når det ikke køre, en vigtig ting skal man i CL.

At de er elendigt defensivt har de været stortset hele sæsonen.

Igen jeg kan ikke se de hold stoppe dem, med de chancer og mål de kreere og scorer. Men selvf. kan det ske de brænder på det skammeligste igen.


0