Du svarer på indlægget:
Altså det Roma som slog Barca ud, jeg håber ikke du mener at lige det hold skulle være en indikation for de ikke er det, de et altsp en helt anden kaliber end det Samp hold vi kørte over, så det er næppe et særligt god indikation for de ikke er farlige,

Så lad mig lige forstå det her ret...

Du fremhæver først, at Lazio ser pivskarpe ud, på baggrund af først "for tiden", derefter specificeret "de sidste fem kampe". Herefter hentyder du til, at du mener Lazio´s generelle målfarlighed i sæsonen - og at du desuden taler om at være overbevisende, ikke målfarlig. Og nu forsøger du at neglicere Lazio´s manglende målfarlighed/overbevisning mod en modstander af en vis kaliber, ved at brug én enkel kamp af Roma, der desuden blev spillet i en hel anden turnering.

Alt dette krydrer du med en god omgang ligegyldig whataboutery. Bare fordi vi ikke var målfarlige mod Atalanta eller bankede mange mål ind mod Sampdoria, betyder ikke, at Lazio så var målfarlige mod Roma eller at deres præstation mod Benevento´s ti mand var tilsvarende mere imponerende.

Og så kommer humlen! For alt hvad du har skrevet er ligegyldigt - i hvert fald i forhold til mine pointer. For du stiller i dit oprindelige indlæg det retoriske spørgsmål, at du har "svært ved at se hvem af Lazios kommende modstandere der skal stoppe dem sådan som de score mål i øjeblikket." Det giver jeg dig et fint svar på: det lykkedes for både Roma og Bologna. Så er det så anset lige meget, at Lazio fortjente mere mod Bologna eller at Roma er et bedre hold end Sampdoria. De vandt ikke, ergo lykkedes det for de to benævnte hold (i de sidste fem runder, specificeret af dig selv) at stoppe Lazio, hvor du så har svar på dit spørgsmål.

Kan ikke huske sidst vi var i stand til det.

Det var mod Cagliari i sidste runde.

Igen jeg kan ikke se de hold stoppe dem, med de chancer og mål de kreere og scorer.

Roma og Bologna. Og Cagliari. Juventus. Genoa. Vi har også gjort det, her i sæsonen. Milan. Napoli to gange. Atalanta har gjort det. Torino gjorde det i Rom. Fiorentina i den omvendte kamp. Roma vandt i den første Capitale. SPAL i runde 1.

Faktum er fortsat, at selvom Lazio "for tiden" har scoret en del mål, så falder ti af disse på en relativ billig baggrund. Og selvom man selvfølgelig kan argumentere for, at de stadigvæk scorer disse mål, så er det næppe indikativ for én eller anden enorm målfarlighed, som ellers er det, du lægger op til.
0