Du svarer på indlægget:
Jeg er et eller andet sted for så vidt enig med Z4E i, at vi nok har det sværeste slutprogram af de tre hold; men jeg er så til gengæld også enig med I4L i, at det ikke er med stor margin. For mig at se, koger det i skrivende stund stadigvæk ned til, at vi skal slå Lazio i sidste kamp.

Endvidere er jeg mere og mere begyndt at skele mod Roma. De har heller ikke just et superlet program. Et solidt Chievo mandskab, der med stor rutine vil forsøge at fedte ét point med hjem til Verona; Juventus og til sidst et Sassuolo mandskab, der måske er i sikkerhed, men som nok gerne vil vise EdF, at de ikke savner ham. Desuden har vi en lille matchbold mod dem, i form af at vi er bedre indbyrdes.

Vi er formentlig klogere efter næste runde. Lazio har en ikke nem opgave ude mod Torino; Roma møder Chievo og vi møder Juventus. Kan vi holde os indenfor mindst tre points afstand til Lazio, så kan vi stadigvæk afgøre det i sidste runde. Taber vi mod Juventus, mens Lazio vinder i Torino og Roma vinder over Chievo, begynder det altså at se svært ud. Vinder vi, så er vi, uanfægtet de to romerske holds resultater, over den største hurdle og har endog meget gode muligheder for at ende i top fire.

Jeg tipper dog, at d´Italia ender i en Inter sejr. Først og fremmest har vi ikke tabt mod Juventus på hjemmebane, siden maj 2015. For det andet, så skal Juventus faktisk bruge tre point, mens vi godt kan nøjes med ét point, selv hvis Lazio og Roma vinder (da vi dermed vil være tre point efter de to, og derfor stadigvæk kan afgøre det selv). Præmissen bliver altså et Juventus-hold, der skal angribe, mens vi kan spille på kontraen - og det kan vi traditionelt jo godt lide.

Jeg glæder mig. Og jeg frygter det også lidt.

(EDIT: 7-9-13, altså!)
0