Du svarer på indlægget:
@FD: Hvis vi havde denne diskussion for to år siden, var jeg helt sikkert enig med dig i at Chiellini var blandt verdens bedste på sin position. Jeg synes dog personligt at hans niveau (ligesom Buffons i øvrigt) er dalet. Og det ikke forstået på den måde at han på jævn vis spiller dårligere. Jeg synes at han i dag er mere tilbøjelig til at lave fejl. Han har aldrig været superskarp med fødderne, men her på hans ældre dage synes jeg også jeg ser ham begå positioneringsfejl. Og for mig at se opstår disse oftest når han bevæger sig ud af feltet og frem i banen. Derfor havde jeg lidt (med mine Inter-briller på selvfølgelig) glædet mig til at se ham håndtere Icardi uden for feltet.

Men du har da nok ret alligevel. Det er og bliver et minus for Juventus at skulle undvære Chiellini i så vigtig en kamp, så det kan vi da kun glæde os over.

Mht hvordan de griber kampen an er jeg slet ikke sikker på, at de vil tage initiativet fra start. De har trods alt 90 til at vinde kampen, og mon ikke Allegri også er bevidst om (som du også selv nævner) at Inter generelt set har det fint med ikke at skulle bære hele ansvaret for at skabe en kamp? Det vil med andre ord ikke overraske mig om de begynder kampen uden foden på speederen.
0