Du svarer på indlægget:
Nu er fodbold en holdsport og Juve har det bedste, mest sammenspillede med den bedste interne forståelse. Det handler jo ligeså meget om at du har et hold hvor hver enkel individ passer sammen i en større enhed og dertil behøver man jo ikke nødvendigvis de bedste spillere på alle positioner. Vi har givet nogle spillere der er på niveau eller bedre end juves ditto, men det gør ikke at vi som hold er lige så gode. I øjeblikket er Juves suverænitet en kombination af at være det med det bedste teamwork og med et hold der er overordnet set er bedre, måske ikke voldsomt meget men alligevel nok til at når de to ting ligges sammen opnår man det vi har set i 8år

Conte er på papiret en opgradering men han kan trods alt ikke udøve mirakler, dertil har vi simpelthen stadig for mange kvalitetsmæssige udfordringer/mangler. Dele af vores midt er ikke god nok og den kreative del af holdet er ligeså heller ikke god nok, ingen af vores spillere er synderligt gode fra distancen og vores bredde er af tvivlsom kvalitet på flere positioner, det ændre og kan Conte ikke ændre ved. Så som holdet er nu kommer vi altså ikke ud i det blå til at hente +20p mere, der skal mærkbare forstærkninger til udover at vi skal blive mere et hold, der er ingen tvivl om at formår Conte at gøre os til et bedre hold kan vi minimere afstanden men fuldstændig eliminere den det tror jeg ganske enkelt ikke på uden vi får løst nogle af vores målskabende og kreative problemer i kraft af nye spillere.

Selvfølgelig håber jeg også Conte kan give noget rygrad som jeg i den grad mener der har manglet i små 8år (omend det er blevet bedre de sidste par sæsoner), set i det lys bliver det også spændende at følge og det giver forhåbentligt den stabilitet og et mere sammenspillet hold der bliver til en mere sammentømre enhed, noget vi har manglet længe.
0