Du svarer på indlægget:
Jamen, hvad med at du læser tilbage hvad jeg har skrevet? Det kan da ikke være så svært igen.

Jeg har ikke umiddelbart kunnet se, hvad du rent faktisk mener Moratti et al. skal gøre, i tilfælde af at han ikke kommer tilbage på fuld styrke. Så måske du vil være så venlig at gentage det, hvordan mener du helt konkret klubben skal tackle situationen?


Desuden har du endnu ikke svaret på, hvad du synes, i det tilfælde, det nu viser sig, Milito ikke vender tilbage for fuld styrke?


Milito skal være meget langt fra fuld styrke, før han ikke kan spille en væsentlig rolle for holdet. Det har jeg meget svært ved at forestille mig, da manden har en række kompetencer, der ikke nødvendigvis forsvinder pga. en skade. Han skal nok være langsommere og bruge lidt tid til at komme i form. Men hans næse for mål vil han stadigvæk have. Som 3. mand til angrebet vil han være en værdifuld indskifter/aflastningsspiller for Palacio/Cassano/Ny mand. Selv hvis han ikke er i nærheden af at være brugbar, så har klubben reelt ikke de store muligheder for at komme af med ham, med mindre han er villig til at gå ned i løn. Og det er han næppe. Det vil derfor sandsynligvis være dyrt at kommer af med ham, fx. som med Lucio og Julione, via en kompensation for at rive kontrakten over. Alternativt med et løntilskud til en fremtidig klub. Det giver ikke mening sportsligt eller økonomisk. Eksemplet med Trezeguet i Juve er et godt eks. på den slags tåbeligheder.
Derudover vil det ikke klæde klubben at skille sig af med en så vigtig spiller, på en uværdig måde.
0