Du svarer på indlægget:
Jeg tror ikke, Santon ryger nogen steder, for at være ærligt. Det baserer jeg på to ting: jeg har ikke set nogle rygter om det nogen steder (i øvrigt uden jeg afviser, du har) og desuden er han homegrown. Når vi skal i Europa til næste sæson (7-9-13), er vi ramt af trupsanktioner - det er med at holde på de homegrown spillere, vi har. Endvidere kan han spille begge backs.

Omvendt er 7,5 mio. også en fin sjat. Vi tjente i forvejen 1,49 på ham, i forhold til det, vi solgte ham for i 2012, mens vi med et salg på 7,5 mio. vil tjene omkring 3 mio. € i forhold til de omkring 4,5 mio., vi skal betale Newcastle for ham. Det er relative småpenge, men ikke destomindre småpenge der ruller vores vej i stedet for væk fra os.

Endvidere er jeg helt enig i, at Guarín er kommet i overskud - især når nu han fortsat ikke helt slår til. Jeg synes dog, vi skal stå fast på at sælge ham for mindst 8 mio. €. Han får ikke vanvittig meget i løn (2,8) og koster os desuden blot 2,7 mio. € om året med henblik på FFP-afdrag. Så hellere beholde Fredy som breddespiller og sælge ham til næste sæson, frem for at have (sikkert) løn- og gumpetunge Melo rende rundt.

Af samme argumenter ville det måske heller ikke være helt skidt at beholde Kuzmanovic som breddespiller. Han er sjældent prængende, men han er heller ikke decideret ringe og kan fint komme ind i balancekampene og losse bolde væk. Ham betaler vi heller ikke meget for. For uanset hvordan vi vender og drejer den, kan vi ikke klare os med en strømlinet midtbane bestående af Kovacic, Brozovic, Medel, Kondogbia og Gnoukouri.
0