Du svarer på indlægget:
Gør han nu også det?

Ja.

Alt hvad du efterlyser under kampen i dag, sker - og alligevel føler du en træng til kritik. Apropos det, hvor var du henne, da vi smadrede Sampdoria 6-0? Hellas 3-0? Spillede Milan ud af banen i længere perioder?

Som skrevet, så nærer jeg meget respekt for dig - men det er tæt på absurd, at du kommer ud af buskadset så snart det går skidt (og i øvrigt overdriver), mens der ikke er meget ros at spore, så snart det går godt. Det skal du også bare have lov til - men det gør også, at du, i hvert fald i mine øjne, fremstår enormt unuanceret.

Som jeg ser det, er "træneren" én af grundene til, vi overhovedet er med i opløbet til næste års Champions League. Med Mancini eller Pioli i roret lå vi formentlig og rodede nede omkring en syvende plads. Som jeg ser det, skylder vi Spalletti en enorm tak - eller i det mindste ikke kun kritik,.

Har jeg efterlyst at han ændrer på en startopstilling som har spillet fremragende de sidste 4 kampe, så der kan blive plads til kæledæggen Borja Valero, som kamp på kamp på kamp er den dårligste spiller på banen (tæt efterfulgt af D´Ambrosio i dag)?

Næh. Men ved du, hvorfor Rafinha startede ude i dag? Aner du hvad der spiller ind der? Jeg tror fuld ud på, at Spalletti da også helst havde startet med Rafinha - og jeg tror nok en gang ikke på, at han starter ind med Borja, kun for at pisse dig af.
0