Du svarer på indlægget:
@KM
Jeg bliver lidt forbavset over (og træt af), at du gang på gang er den, der falder i når det gælder de værste rygter. Troede du også på Bale til Kina? Lukaku og Conte havde en flirt kørende længe før Juve kom ind i billedet.

Min konspiration er jo netop at Juve kun vil spolere Inters marked, men lykkedes ikke med det i Lukakus tilfælde. Tager man den store sølvpapirshat på, så kan man yderligere konspirere om at de sendte Dybala til England med høje krav, så det ville trække sagen yderligere ud.
Det er klart, United syntes det var federe med to mulige købere end kun Inter.


Og du vil frem til hvad?
At Juve gik efter en mand, der er tæt på den samme type som Icardi, som de ville have?
Ja, Bale var tæt på Kina og det er fakta. Ligesom det var fakta, at det her handlede for Lukaku om at komme væk fra United. Napoli, Inter el Juve, han var ligeglad. Havde det været i Napoli havde han sagt han vil hjælpe til mesterskabet og i Juve havde det nok været CHL trofæet.
Da han skiftede til Chelsea, der var det drømmeskiftet, så var det United og så var det at spille i Serie A...Mourinho var verdens bedste træner, så blev det Conte...Altså manden er så upålidelig og kommer nok til at skabe problemer, hvis det ikke går hans vej...ligesom at tysse af sin anfører midt i en kamp og nægte at træne, hvis ikke han må skifte klub...
0